Vincent Sp 991 - Ingen lyd

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate Homealone sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    835
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Vincent Sp 991 - Ingen lyd

    Forsterkeren min virket i går kveld. Da den ble skrudd på i dag kom det ingen lyd overhodet. Det er lys i forsterkeren og alt virker greit.

    Jeg har prøvd å sjekke for løse ledninger men det er ikke problemet.

    Jeg koblet en annen Vincent til og da virket det fint så reciever er heller ikke problemet.

    Alle kabler og tilkoblinger ok.

    Noen som vet hva problemet kan være og evt kan anbefale et verksted?

    Jeg bor i Mandal.

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skru av lokket og se om der er noen sikringer inneni der har gått.
    Lys kan fungere men har en sikring røket inneni fungerer forsterkeren ikke.

  3. #3
    Intermediate Homealone sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    835
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    får åpne og se.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •