Hjelp! Hva kan være feil?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp! Hva kan være feil?

    Har akkurat kjøpt meg Denon AVR2311 receiver, og var klar til å se transformers 2 (IGJEN)!! men i det introen starter så hørres det ut som høyttalerne vrenger seg og er sprengte, og det er før jeg engang har skrudd opp lyden noe spesielt. Hadde Nad receiver før, og det gikk fint. Ja har kjørt auto audyssey kalibrering, men har rett å slett ikke tålmodighet til å bla i den tykke instruksjonsboka for å finne ut av noe så banalt og enkelt som jeg klarte å ordne før i blinde. Hva f*** har jeg IKKE gjort siden det hørres slik ut? Ber derfor dere om hjelp til dette 8)

  2. #2
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dobbeltsjekket at alle kabler er koblet riktige? Spesielt HT kablene fra og til reciever, om du kjører bi amp kan det være lett koble litt feil.

    Har du satt reciever til riktig impedance(ohm) i fhorhold til hva høytalerene er?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Alle kabler er rett. Ingen biamp.
    Har ikke sjekket impedance, syns det er merkelig at det skjer av å kun bytte receiver og ny kalibrering.
    Med nad receiveren skjedde det også en gang, men det var kun fordi jeg justerte db'en på ht etter kalibrering. Da var det bare å stille tilbake til opprinnelig kalibrering så var alt topp igjen

  4. #4
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noen ekstrem justeringer eq messig ?

  5. #5
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av B&WThomas
    Alle kabler er rett. Ingen biamp.
    Har ikke sjekket impedance, syns det er merkelig at det skjer av å kun bytte receiver og ny kalibrering.
    Med nad receiveren skjedde det også en gang, men det var kun fordi jeg justerte db'en på ht etter kalibrering. Da var det bare å stille tilbake til opprinnelig kalibrering så var alt topp igjen
    Høres veldig rart ut. Men hvordan var lyden før kalibrering? Kansje den har gjort noen instillinger som er helt på trynet :P Noen verider altor høyt eller lignende?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg ikke rørt noe etter auto kalibrering...får ikke noen form for feilmelding etter kalibreringen er ferdig heller. Se er passe oppgitt

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2010
    Sted
    Ålesund
    Poster
    113
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at det ikke er et strå på en leder som tar borti en annen?

  8. #8
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Uten at korrigering er gjort... kan du spille høyt da ?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker bananplugger og de er tette. Ingen som er borti hverandre.
    Uten kalibrering så kan jeg spille høyt, men da er det "rett" lyd. Har 7 ht oppsett

  10. #10
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av B&WThomas
    Bruker bananplugger og de er tette. Ingen som er borti hverandre.
    Uten kalibrering så kan jeg spille høyt, men da er det "rett" lyd. Har 7 ht oppsett
    så det vil si at det kun er etter at du har kjørt RK så blir alt helt rart? Da må det jo være noen instillinger eller noe? Kanskje enheten er defekt?

  11. #11
    Intermediate americanFord sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,458
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd andre filmer, eller etter introen er over? Har selv merket at introen i Transformers låter strøkent, men samme introen med stjernene som går rundt i alle høyttalerne låter "sprengt" i Transfomers 2. Resten av filmen fungerer plettfritt! Merkelig..
    Behringer B215 (fronts) + B212XL (surround) - Sony STR 1040 - Pro Ject Rpm 5.1/ Phonobox S - 2xJamo SUB650 - Apple TV3 - Samsung 60" Plasma

    MIN BLOGG: http://www.inboundswag.no

    ALT I FRA BUSINESS TIL KULTUR + LITT LYD OG MUSIKKRELATERT!



  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk receiver i går, helt ny fra hifi klubben. Plugga i alt, prøvde lyd --> OK! --> kalibrerte --> negative frysninger i hele kroppen --> skrudde av kalibrering--> ok lyd igjen.

    Ja det er spesielt stjernene, men det er også antydninger i starten før de skriker. Har ikke sett videre, men dette var ikke et problem med nad receiver. Da var det så høyt jeg ville og krystalklar lyd!!!
    Fatter ingenting, men må nok starte helt på nytt i morgen helt fra å koble til kablene

  13. #13
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gått over plassering av høytalere og all sånn forr justeringer for maximal ytelse ?

    Hvor mang DB gir høytalerne seg på når du snurrer film med litt futt i med audyssey ?

    Hvordan er vandringen på elementene ?

    Delefiltrene etter audyssey, hvordan er de satt opp mot suben ?

  14. #14
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å ring hifiklubben og se om de har hørt om noen lignende problemer med denon recievere

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •