Stasjonær PC gir ikke lyd til reciver eller TV

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2011
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Stasjonær PC gir ikke lyd til reciver eller TV

    Hei,

    Jeg har en stasjonær pc (acer aspire L5100, vista) som jeg ikke får lyd, bare bilde, gjennom HDMI kabel til reciver (Samsung HW-C500/C650S) eller TV (Samsung UE46C6005RWXXE).
    Har sjekket at det kommer lyd med jack kobling til pcen. Har også en bærbar pc (acer 5810T, vista) som jeg kobler til reciveren med samme kabel og denne gir både lyd og bilde. Har prøvd å koble med HDMI direkte til tv, men har samme problemet. Har prøvd jack-phono både til tv og reciver, men ingenting. Har prøvd å gjøre noe med instillingene til HDMI og reciver, men finner ingen løsning til problemet....

    Er det noen som har noen gode forslag til meg som kan løse problemet??

    Mvh
    Fortvilet

  2. #2
    Newcomer PunkBuster sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hos meg på min stasjonære (selvbygd) kunne jeg velge lyd ut via HDMI på lydinnstillingene i Windows.

    Hvis ikke vil jeg tro at optisk S/PDIF er vel så bra.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Hjemmeklang
    Hei,

    Jeg har en stasjonær pc (acer aspire L5100, vista) som jeg ikke får lyd, bare bilde, gjennom HDMI kabel til reciver (Samsung HW-C500/C650S) eller TV (Samsung UE46C6005RWXXE).
    Har sjekket at det kommer lyd med jack kobling til pcen. Har også en bærbar pc (acer 5810T, vista) som jeg kobler til reciveren med samme kabel og denne gir både lyd og bilde. Har prøvd å koble med HDMI direkte til tv, men har samme problemet. Har prøvd jack-phono både til tv og reciver, men ingenting. Har prøvd å gjøre noe med instillingene til HDMI og reciver, men finner ingen løsning til problemet....

    Er det noen som har noen gode forslag til meg som kan løse problemet??

    Mvh
    Fortvilet

    Prøvd å se på instillingene?

    Start -> Kontrollpanel -> Lyd -> og se om du finner noe med HDMI?
    Selv har jeg lastet ned Ati hdmi lyddriver og funker fint. Står ATI HDMI output hos meg.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den aller beste løsningen er et eksternt lydkort via USB og analogt videre derfra. Hegel HD2 er fantastisk bra spør du meg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •