Blått lys som flashet - Emotiva XPA-3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 19 av 19
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Blått lys som flashet - Emotiva XPA-3

    Hei!

    Jeg skrudde på forsterkeren min idag og da flashet det et blått lys fra selve innmaten.. samtidig kom det en brakete kraftig lyd..

    Nå vil den ikke spille. Jeg får slått den på og alle 3 lysene lyser blått, men ingen lyd.

    Hva kan dette være? evnt noen som kan tenke seg hva en slik reperasjon vil koste?

    Dette var kjipe greier.... veldig merkelig også, alt annet fungerer som det skal. Har til og med strømværn som alt er koblet til...

    Marius Vodrup

  2. #2
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forrige gang jeg hørte om noe ala det samme, så drepte Emo'en Helicon 300mk2 :S. testet den på andre høyttalere?

  3. #3
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    himmel og hav, det der høres skummelt ut.

    Lever nå i frykt for at noe lignende skal skje med min

    Du har ikke drevet veldig tunge HT med den eller noe? I og med at den går på og lysenne fungerer kan det kanskje bare være noe småtteri? Som en liten sikring eller noe rart kanskje?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei dere, den har drevet Helicon 400... De fungerer som de skal, har montert de på recieveren... var nærvøs for at de hadde ryket.. heldigvis ikke!

    Ja synes dette er skummelt

    Marius Vodrup

  5. #5
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Send en mail til emotiva og se hva de sier. Du har vel noen form for garanti fra de, kan hende de sender deg en ny, mot at du sender den tilbake til de så du må nok betale frakt for den til USA ;D

  6. #6
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Blått lys fra innmaten tyder aldri bra. Tipper defekt psu eller røket sikring noe sted.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har sjekket med Emotiva nå, de sier det kunne være sikringen.. sjekket dette akkurat og de hadde rett..

    Byttet sikringen (2stk) men det samme skjedde igjen.. Forsøkte også koble effekten i en jordet kontakt, men samme skjedde. Blått flash og defekt sikring...Kanskje det kan være strøm kortet?

    MV

  8. #8
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    himmel og hav, må da være noe ekstremt merkelig som er galt, en eller annen krets som ligger inntil noe annet eller noe? :P

    Kontakte Emotiva igjen, se ha de sier :P

  9. #9
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,761
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    skjer det samme når du ikke har tilkoblet høytallerne?

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har forsøkt å koble strømmen til emotivaen i en jordet kontakt på kjøkkenet og jeg har forsøkt å skru på effekten uten høytalerne koblet i.. Så det er kun Emotivaen som er igjen av feilkilde..

    Har sendt en ny mail til Emotiva nå, spent på hva de sier...

    Mv

  11. #11
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,761
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kommet noe videre i denne saken?

  12. #12
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    391
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    xpa-3

    Huff!! Skremmende. Jeg har xpa-2&5. Har opplevd røyk fra xpa-2. Og xpa-5 går i protect titt & ofte. -Det begynte etter at jeg splittet signal fra receiver til front til 5&2. -Skal koble om i morgen då eg e lei av utkoblingene. Xpa-2 virker ok. -Håper det løser seg for deg! (uten dyr retur til Usa..) Vår griske stat skal vel ha moms der og...

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heisann!
    Beklager sent svar...
    Emotiva har svart på mail igjen - denne gangen skal jeg bruke et multimeter for å måle ohm i utgangene bak på effekten.. Har ikke rukket å gjøre dette enda, men jeg kommer tilbake med info når dette er gjort.

    ellers forsøker jeg å finne brukeren på forumet jeg kjøpte Emotiva av.. ikke for å laste ham for noe, men for å høre om han har et nr på forsterekeren, garantibevis eller kvittering.. Skulle hatt denne da denne ikke fulgte med når jeg kjøpte den...

    Han er en snekker tror jeg som importerer gjevnlig fra USA... noen som vet..?
    Evnt noen som vet hva man gjør dersom man står uten kvittering ovenfor Emotiva?

    MV

  14. #14
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,761
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    står vel ett serienummer på forsterkeren?

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Oppdatering..

    Hei igjen.
    Da har Emotiva og jeg jobbet litt sammen, har målt frem og tilbake i forsterkeren og kommet frem til at det er noe med en eller annen strømkrets til/fra et komponent som er galt.
    Emotiva har bedt meg om å levere effekten til et verksted og derifra vil de ta dialogen med verkstedet og sende nødvendige deler for at effekten skal komme på beina igjen

    Kanon service og et bra system. Enkelt og greit. Det litt kjipe er at jeg må stå for regningen til verkstedet, men slipper heldigvis delekostnaden og frakt

    Er det noen som vet om et verksted i nærheten av Tønsberg / Vestfold som tar slike jobber?

    MV

  16. #16
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noen som vet om et verksted i nærheten av Tønsberg / Vestfold som tar slike jobber?

    MV[/QUOTE]


    Sjekk ut Moer Radio og Tv service i Tønsberg.Har brukt dem 2 ganger tidligere da jeg hadde en Sony forsterker.

    Moer Radio/TV-Service AS

  17. #17
    Newcomer To.H sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vodrup
    Heisann!
    Beklager sent svar...
    Emotiva har svart på mail igjen - denne gangen skal jeg bruke et multimeter for å måle ohm i utgangene bak på effekten.. Har ikke rukket å gjøre dette enda, men jeg kommer tilbake med info når dette er gjort.

    ellers forsøker jeg å finne brukeren på forumet jeg kjøpte Emotiva av.. ikke for å laste ham for noe, men for å høre om han har et nr på forsterekeren, garantibevis eller kvittering.. Skulle hatt denne da denne ikke fulgte med når jeg kjøpte den...

    Han er en snekker tror jeg som importerer gjevnlig fra USA... noen som vet..?
    Evnt noen som vet hva man gjør dersom man står uten kvittering ovenfor Emotiva?

    MV
    Hei.Tror det kan være Kappel du har kjøpt av.Lykke til.

  18. #18
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av To.H
    Hei.Tror det kan være Kappel du har kjøpt av.Lykke til.
    Hei!

    Takk for info, ja det stemmer. Fant han på Avforumet og han er der som et sikkert anker dersom jeg trenger kvittering osv.. Genial fyr!

    MV

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av buzzlight
    Er det noen som vet om et verksted i nærheten av Tønsberg / Vestfold som tar slike jobber?

    MV

    Sjekk ut Moer Radio og Tv service i Tønsberg.Har brukt dem 2 ganger tidligere da jeg hadde en Sony forsterker.

    Moer Radio/TV-Service AS[/QUOTE]

    Takk, de skal jeg kontakte
    Flott!

    MV

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •