Effektforsterker og oppstart

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer tripplex sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Effektforsterker og oppstart

    Gitt at en effektforsterker ved oppstart løser ut det termiske vernet tilhørende den aktuelle kursen forsterkeren er koblet til(man legger inn vernet og prøver så på nytt helt til kursen holder seg sluttet). Vil elektronikken i effektforsterkeren kunne ta skade av dette over tid? Altså, hvis prosedyren gjentas mange ganger.

    Personlig kan jeg ikke tenke meg til at det skulle være noe stort problem, men er nysjerrig på om noen andre har erfaringer med dette.

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, men forsterkeren, som vel er en PA, er feilkonstrueret etter min mening. Den mangler softstart kretsløp og du kan kjøpe det ved LCAudio....

  3. #3
    Newcomer tripplex sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mange takk!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •