Mikke Mus i senterkanal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mikke Mus i senterkanal

    Hei. Jeg har en Onkyo 608 reciever med "KEF egg" koblet til. Signalkilde er Motorola Altibox koblet med hdmi. Når jeg forsøker å få 5.1 lyd, får jeg såvidt lyd i senterkanal, og sub virker å rumle ukontrollert. Hva gjør jeg galt?

  2. #2
    Moderator BEF sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    5,837
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du sier ikke noe om hvordan du har justert ting eller hvilket type lyd program receiveren bruker.

    På meg høres det ut som du må få justert nivået i de forskjellige kanalene og delefrekvensen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har kjørt autokalibrering, delefrekvensen er 90Hz på alle 5 høyttalere
    når jeg setter lydmodus fra Altibox til "2 channel", og reciever til "direct" får jeg ok lyd i senter.
    Men når jeg setter lydmodus på altibox til "PCM AC-3" blir det bare rør, og minilyd ra center.
    Kan via fjernkontroll skifte lydmodus til reciever mellom dolby, dts, thx m.m uten at det hjelper

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •