Onkyo tx sr608 kalibrering

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo tx sr608 kalibrering

    Har kjøpt denne recieveren og AudioPro blue diamond V3 front, Black vector V3 senter og Black pearl V3 bak, men sliter med kalibreringen. Får hele tiden feilmedling på fronthøytalere. Har forsøkt med forskjellig palssering av mic, men blir alltid feilmld. noen som har ett tips eller ti..:-? Er litt fersk på dette..

  2. #2
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken feilmelding er det snakk om?

  3. #3
    Intermediate roddis sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,197
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fasefeil?
    Dali Euphonia MS4, CS4, Ikon onwall mk2 | SVS PB-1000 | Onkyo 3008 | Emotiva XPA-5 | Cambridge 840E | Xindac Dac 5 | Squeezebox | Samsung 64 | VU+ Solo 4K | Harmony | X-10

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Iflg. Boka er det snakk om at den ikke finner front høytalerne.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den kjører kalibrering i front og senter, så feiler den..
    Fungerer skal om den skal ellers, men ikke kalibrering.
    Har lest litt her inne om kalibrering ang. møbler ol. som står i veien, men dette skal vel ikke ha noe innvirkning på selve prosedyren. Trenger sårt litt hjelp her...

  6. #6
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    dette høres bissart ut, du har ikke koblet den i bi-amp? Koblet ht koblinger feil eller noe? Har du satt til riktig ohm i forhold til det HT er oppgitt?

    hvis ikke ville jeg gått til forhandleren og eventuelt spurt/sagt det er noe galt med enheten. Hele denne prosessen skal jo være rimelig straight forward.

  7. #7
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,663
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jarvari
    Den kjører kalibrering i front og senter, så feiler den..
    Fungerer skal om den skal ellers, men ikke kalibrering.
    Har lest litt her inne om kalibrering ang. møbler ol. som står i veien, men dette skal vel ikke ha noe innvirkning på selve prosedyren. Trenger sårt litt hjelp her...
    Du har ikke koblet bak-HT på "surr.back" inngangen?
    Disse skal stå på "surr utg".
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gikk over alle koblinger, ingen feil..
    Flyttet alle møbler som sto i veien og gjorde ett siste forsøk.. Voila, da gikk det.. Ferdig kalibrert.:-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •