tx-sr608 - video forsvinner avogtil

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    tx-sr608 - video forsvinner avogtil

    Hei !

    Jeg fikk en TX-SR608 idag og har koblet alt til. Jeg har blandt annet koblet til en popcorn hour A-110 som jeg ser film i fra.
    Jeg har brukt denne A-110'en i 1-2 år og har ikke hatt noen problemer med den. Både bilde og lyd blir overført via hdmi gjennom 608'en og til TV'en fra den.

    Alt fungerer veldig fint, lyden er knakende god og bilde er like bra som før, utenom en liten detalj.
    Ca hvert 10 minutt så blir skjermen svart i ca 2 sekunder. Filmen fortsetter i bakgrunnen, lyden hakker ikke. Alt går sin gode gang bortsett fra skjermen blir helt svar og så kommer alt tilbake. Filmen fortsetter i ca 10 minutter før det samme skjer igjen.

    Dette har aldri skjedd før, da jeg hadde koblet A-110'en direkte til tv'en og det skjer også i alle filmene jeg ser.

    Er det noen som har peiling på hva som kan være galt ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    118
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor lang er kabelen? Har du prøvd en annen kabel?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kabelen er 0.75m og er den samme jeg brukte tidligere.

    Jeg har kjøpt ny idag, så skal prøve å se om det har noe å si. Selvom jeg tviler på det iogmed at den virket på tidligere oppsett.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •