NAD c372 lav lyd på en kanal.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    NAD c372 lav lyd på en kanal.

    Har et par Qln Artech 12 og en CV clsc-15s koblet opp på nad c372 og den ene høytaleren spiller lavere enn den andre. Det er ikke høytalerene det er noe galt med, det er forsterkeren fordi jeg har prøvd og bytte kanaler på høytalerene. Problemet er der fortsatt vis jeg kobler ut subwooferen.
    Håper jeg slipper og sende den inn til rep.

    -Andreas

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    1,841
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du to sett såpass store høyttalere koblet til en forsterker ?

  3. #3
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan også være kilden som har "feil"?! Inngangen?!

    Men kan jo også være forstekrern, men du har sikkert skrudd på bass og treble på den... så hvorfor ikke skru litt på balanseknappen også? noe som faktisk kan ha noe for seg i ditt tilfelle .

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    amunds, nei har kun et par
    Skorob, har stilt den sånn at det er likt nå, men det er såpass mye at det blir fryktelig lav lyd. den ene spiller ca dobbelt så høyt som den andre, hører det godt vis du bruker balance knappen fram og tilbake vis du skjønner

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, har du prøvd en annen inngang, en annen kilde? Kanskje det er en dårlig kabel...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Var ikke dårlig signal kabel eller klde, prøvde med minijack til telefon, ipod og pc, deretter med cd på dvd spiller, og forskjellige kabler, har prøvd med annen høytaler kabler på begge også, da sitter jeg kun igjen med defekt forsterker

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •