Multi measure trøbbel på yamaha z11

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Intermediate grumle sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    565
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Multi measure trøbbel på yamaha z11

    Noen som har no tips til hvordan jeg skal få markert multi measure inne på auto kalibreings menyen til z11'n ? Kommer inn så jeg får stilt hvor mange punkter den skal måle, men får ikke haket av på multi measure.
    På alle de andre valgene man kan ta for autokalibreringen står det select:ENTER i blått under, men ikke på multi mesure.... Når jeg prøver å trykke enter hopper den bare tilbake der hvor jeg velger hvor mange målinger den skal ta.

    Ser på et bilde i manualen at det er haket av på multi measure tho :/

  2. #2
    Intermediate grumle sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    565
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da kom faktisk multi måling plutselig av seg selv... hadde innstilt på 3 målinger først, men da tok den bare en måling. Tastet inn 5 målinger så ble det i orden, kan hende jeg gjorde noen andre justeringer og uten at jeg vet helt hva det var :P Men fytti grisen for en surround effekt man får av 4 precense når alt ble riktig Utrolig fornøyd!!!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •