Yamaha 767 - får ikke lyd i fra BD-spiller

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    219
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Yamaha 767 - får ikke lyd i fra BD-spiller

    Hei og hopp!
    Kjøpt meg en Yamaha 767 som jeg har koblet til PVR dekoder via hdmi, samt min Pioneer 320 BD spiller via hdmi.

    Får kun bilde bra BD spilleren og ikke lyd. Det står Decoder Off i displayet. Dette gjelder også radio.

    Noen som kjenner til dette problemet.

    Begynner å bli relativt hysterisk

  2. #2
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du lyd ifra pvr dekoderen da? Kjenner ikke til den receiveren men du må bare inn i menyen og knote litt med alt som har med lyd og hdmi og gjøre:-D

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    219
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Yes, dekoderen får jeg lyd i fra. Får også lyd via Audio inngang (koblet opp pc). Men verken radio eller bluray fungerer.... HJELP.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    219
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant feilen. Måtte inn i oppsettet på BD spilleren og sørge for at kodingen skulle gå gjennom receiveren og ikke BD spilleren. Etter eller annet sånt.
    Fungerer perfekt...phu. God lørdag.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •