Tips till praktiska inställningar NAD T775?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer WALL-E sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tips till praktiska inställningar NAD T775?

    Har denna reciever som jag är mycket nöjd med. Den driver B&W 683 i front,HTM 61 i center och 685 bak. Har två CM10 subbar. God effekt och tryck är det också. Men har några praktiska frågor jag funderar över. Efter jag uppgraderat ifrån 2.1 till 5.2 kan man under film på blu ray och DVD uppleva ett svagt "knäpp" eller klick ifrån bakhögtalarna tror jag. Väldigt sällan är det. Ibland kan jag se filmer helt utan detta "knäpp". Det har uppkommit EFTER jag aktiverat center och bakhögtalare. Blu ray spelaren är en NAD M56. Detta sker aldrig på musik. Har endast en HDMI upp mot Plasman. Och när jag lyssnar på musik,använder jag analoga kablar mellan M56 och T775. Har INTE det nya ljudkortet som tar DTS HD Master Audio osv...
    Âr det någon eller några inställningar som jag bör titta på
    Om det är någon som kan hjälpa mig vore jag takknemlig!

  2. #2
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Opplevd ca samme problemet på en NAD T785, da var det en eller annen hdmi-konflikt mellom TVen (Samsung B-serie) og forsterkeren! Byttet ut TVen og og det fungerte utmerket :-D

  3. #3
    Newcomer WALL-E sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av r0ver2
    Opplevd ca samme problemet på en NAD T785, da var det en eller annen hdmi-konflikt mellom TVen (Samsung B-serie) og forsterkeren! Byttet ut TVen og og det fungerte utmerket :-D
    Men varför skulle det ske en HDMI konflikt i mitt fall när knäppet/klicket inte existerade då jag hade 2.1 systemet?
    Och vad är en HDMI konflikt. Sitter och ser på Pillars of the earth på blu ray och allt fungerar helt perfekt! Kan det vara så att jag behöver HD ljudkortet som tar de nya ljudspåren?

  4. #4
    Newcomer WALL-E sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2011
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Nu har jag äntligen löst mitt lilla "knäppproblem"!:-D
    Orsaken var en felinställning i M56ans meny under "ljud". Under undermenyn "HDMI" hade jag inställt på."primär genomkoppling",men när jag ändrade till "PCM- MultiChannel",fungerar allt helt underbart perfekt!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •