Pioneer VSX-LX53 - problemer med å koble iPhone til receiver. - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 57 av 57
  1. #41
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bump,

    Trenger hjelp til å slå av Kuro link på en VSX-LX53, er litt desperat for hjelp for øyeblikket, beklager utolmodigheten min

  2. #42
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har gjort følgende innstillinger på receiveren:

    1. Home menu,System setup,other setup, HDMI control setting. HDMI control OFF
    2. prøvd å trykke på fjernkontrollen "CH LEVEL" og eneste som skjer er "SIGSEL HDMI" på displayet.

    Kommer ikke no lyd.
    Hva gjør jeg feil?

  3. #43
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    GLEM DET, jeg har fått det til, hoho *smiler*

  4. #44
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,666
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjorlien
    GLEM DET, jeg har fått det til, hoho *smiler*
    Hei
    Ser du har fått det til nå ja - det er bra!
    "kuro link",og "Hdmi controll" er det samme!
    Regner med du har flyttet rca kabelen til den inngangen du har brukt,og ikke CD-inngangen?
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  5. #45
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Torolan
    Hei
    Ser du har fått det til nå ja - det er bra!
    "kuro link",og "Hdmi controll" er det samme!
    Regner med du har flyttet rca kabelen til den inngangen du har brukt,og ikke CD-inngangen?
    Jeg bruker RCA kabelen i følgende inngang "DVR/BDR in" , lyden er hvertfall fin, samme er bilde på skjermen

  6. #46
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,666
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjorlien
    Jeg bruker RCA kabelen i følgende inngang "DVR/BDR in" , lyden er hvertfall fin, samme er bilde på skjermen
    Godt det ordnet seg da
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  7. #47
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har ett nytt problem her, jeg har en iPhone jeg vil koble til receiveren ved bruk av kabel som fulgte med, når jeg kjører kabelen i receiver og iPhone klarer den connecte, jeg kan begynne å bla i album med bruk av fjernkontrollen, men så snart jeg starter en sang, spiller den gjerne 5 sek før følgende melding kommer på tv skjermen "no device or wrong device" så mister den signalet med iPhonen.

    Jeg har iPhone 3GS.

  8. #48
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,666
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjorlien
    Jeg har ett nytt problem her, jeg har en iPhone jeg vil koble til receiveren ved bruk av kabel som fulgte med, når jeg kjører kabelen i receiver og iPhone klarer den connecte, jeg kan begynne å bla i album med bruk av fjernkontrollen, men så snart jeg starter en sang, spiller den gjerne 5 sek før følgende melding kommer på tv skjermen "no device or wrong device" så mister den signalet med iPhonen.

    Jeg har iPhone 3GS.
    Ikke har jeg Iphone,og ikke har jeg 3-serien til Pio,så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  9. #49
    Active bjorlien sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    449
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Torolan
    Ikke har jeg Iphone,og ikke har jeg 3-serien til Pio,så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg
    Jeg har googlet dette litt og ikke funnet fram til en skikkelig løsning men ser det er flere som har fått samme problemer etter å oppdatert iPhonen til siste programvare.. dritt

  10. #50
    Active
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    404
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er ikke meningen å kapre tråden din, men når du gjør instillinger på receiveren, som f.eks justere nivået på subwooferen(vha ch level knappen på fjernkontrollen), eller når du bare justerer lydnivået generelt, kommer det da opp noen melding/menyer eller indikator på tv'en? (regner med du har tv'en koblet til hdmi-utgangen på receiver?)

  11. #51
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,666
    Takk & like
    Nevnt
    6 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Focalom
    Er ikke meningen å kapre tråden din, men når du gjør instillinger på receiveren, som f.eks justere nivået på subwooferen(vha ch level knappen på fjernkontrollen), eller når du bare justerer lydnivået generelt, kommer det da opp noen melding/menyer eller indikator på tv'en? (regner med du har tv'en koblet til hdmi-utgangen på receiver?)
    Det er vel ikke meg du spør,men svarer likevel jeg:-D
    Det gjør det ikke på Pio nei - du ser det kun i displayet på receiveren!
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  12. #52
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lurer litt på hvordan jeg skal få til følgende oppsett uten en HDMI-splitter før forsterker.

    Hat en HTPC med endel barnefilmer. Ønsker å ha muligheten for at dette skal være barne- og konevennlig slik at hvis kidsa skal se kan man bare starte aktiviteten HTPC på Logitech Harmonyen og alt slår seg på men lyden kommer ut (og kan styres på) TV, ikke via anlegget.

    Ønsker så en annen aktivitet som slår på samme komponenter, men der går lyden ut (og kan styres på) anlegget.

    Er dette mulig tro, eller krever det at jeg sliptter signalet før forsterker og sender en HDMI til TV og en til anlegg?

  13. #53
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Fjernkontroll problem !

    Har Vsx-lx53 og har begynnt å få problemer med at fjernkontrollen har sluttet å fungere på forsterkeren ! men kan bruke den til mine ting (tv,dvd...)

    Noe som har noen ide`er om hva dette kan være ??
    Den kan plutselig fungere, men oftest ikke (

  14. #54
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av daffy02
    Har Vsx-lx53 og har begynnt å få problemer med at fjernkontrollen har sluttet å fungere på forsterkeren ! men kan bruke den til mine ting (tv,dvd...)

    Noe som har noen ide`er om hva dette kan være ??
    Den kan plutselig fungere, men oftest ikke (

  15. #55
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe, har såklart byttet batteri :P

    og den funker på alt annet enn forsterker til tider ...
    er det noe i Menye man kan trøkke på å stille på ??

  16. #56
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe, har såklart byttet batteri :P

    og den funker på alt annet enn forsterker til tider ...
    er det noe i Menye man kan trøkke på å stille på ??

  17. #57
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Osamede
    :P

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •