Onkyo 807 Ikke bilde

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Newcomer Tesnev sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    56
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo 807 Ikke bilde

    Hei,
    mistet bilde på tv'n idag, har kun lyd.
    Prøvde å koble på analog ut, men fremdeles ikke bilde
    koblet så direkte fra digital boksen å da ble det bilde, derav må det vel være noe galt med forsterker? Noen som har opplevd lignende??

  2. #2
    Intermediate websen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    691
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tesnev
    Hei,
    mistet bilde på tv'n idag, har kun lyd.
    Prøvde å koble på analog ut, men fremdeles ikke bilde
    koblet så direkte fra digital boksen å da ble det bilde, derav må det vel være noe galt med forsterker? Noen som har opplevd lignende??
    Nei, dette har jeg ikke opplevd (har samme receiver).
    Vil anbefale deg å innstalere den nye firmwaren bare for å teste dette først.
    Kan du si om hvilke innstillinger har du i menyen?

  3. #3
    Newcomer Tesnev sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    56
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det rare var at jeg fikk opp setup skjermen på tv'n men ikke noe annet bilde. Men tok ut strømmen på forsterker i en times tid, og satte utgang til HDMI så virket det igjen.
    Lurer på kanskje det var en form for sikring som gikk eller noe?

  4. #4
    Intermediate websen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    691
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tesnev
    Det rare var at jeg fikk opp setup skjermen på tv'n men ikke noe annet bilde. Men tok ut strømmen på forsterker i en times tid, og satte utgang til HDMI så virket det igjen.
    Lurer på kanskje det var en form for sikring som gikk eller noe?
    Vet ikke, men svenskeknappen fikser ofte slike problemer med enkelhet.
    Uansett så kom det en ny oppdatering i desember 2010 - tror jeg det var, så har du internett koblet til receiveren, er det meget enkelt å oppgradere.

  5. #5
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette høres ut som samme problem jeg hadde
    på min 807.
    En kompis hadde også dette problemet på sin 808.

    Hvis ikke en oppdatering fungerer er det mest sansynelig
    feil på Hdmi kortet. (Vet flere har hatt samme problem)
    -Bladelius Idun - Bladelius S250 x 2 -Xindak Dac5 - Audio Physic Scorpio 25 -

  6. #6
    Intermediate websen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    691
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av gpt33
    Dette høres ut som samme problem jeg hadde
    på min 807.
    En kompis hadde også dette problemet på sin 808.

    Hvis ikke en oppdatering fungerer er det mest sansynelig
    feil på Hdmi kortet. (Vet flere har hatt samme problem)
    Da mener du HDMI-kortet i receiveren som styrer inn/ut HDMI signalene fra/til receiveren, og ikke i HDMI signalene i den boksen de sendes ut fra?

  7. #7
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette har skjedd et par ganger med min 707, jeg bare skrur reciever av og på så er det fikset

  8. #8
    Intermediate websen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    691
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MR.Chill
    Dette har skjedd et par ganger med min 707, jeg bare skrur reciever av og på så er det fikset
    Svenskeknappen altså.
    Det betyr nok kanskje at det kan være noe med softwaren å gjøre.
    Derfor kan det være en idé å prøve en firmware oppdatering for å se om dette løser opp denne "låsningen".

  9. #9
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MR.Chill
    Dette har skjedd et par ganger med min 707, jeg bare skrur reciever av og på så er det fikset
    Dette fikset "buggen" på tilfellene jeg har opplevd selv også.
    Men alle har endt med at receiver må sendes inn til service,der hdmi kortet blir byttet.

    Jeg fikk ny siden min var kun noen dager gammel.
    -Bladelius Idun - Bladelius S250 x 2 -Xindak Dac5 - Audio Physic Scorpio 25 -

  10. #10
    Intermediate MR.Chill sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    3,325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    meget mulig, har hatt veldig lite problemer med det, så tenker ikke særlig på det, hadde det vært et stort problem hadde jeg nok begynt å tenke på garantisak

    Var også borti noe annet her om dagen, da hadde jeg lastet ned en film, og skulle til å se på den, så la jeg merke til at all lyd bare forsvant, dette skjedde hver gang jeg prøvde denne filen, all lyd forsvant og ingen andre filmer fungerte heller, tror det var noe bugs på filen, så jeg slettet den, men syns det virket utrolig rart :P

  11. #11
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MR.Chill
    meget mulig, har hatt veldig lite problemer med det, så tenker ikke særlig på det, hadde det vært et stort problem hadde jeg nok begynt å tenke på garantisak

    Var også borti noe annet her om dagen, da hadde jeg lastet ned en film, og skulle til å se på den, så la jeg merke til at all lyd bare forsvant, dette skjedde hver gang jeg prøvde denne filen, all lyd forsvant og ingen andre filmer fungerte heller, tror det var noe bugs på filen, så jeg slettet den, men syns det virket utrolig rart :P
    Slik var min også.
    Men i tilfellene jeg har opplevd selv og hørt om blir dette bare værre.
    En kompis(Ælen inne på forumet her) kjøpte en 808 tidlig i august.
    Denne var slik du beskriver,1 av 10 ganger måtte man skru den av og på fordi lyd eller bilde manglet.Som du sier er det greit når det skjer "en gang iblant"
    Når dette derimot skjer vær gang den skal brukes blir man ganske fort lei.

    Slik var også min 707 og 807,samt en bekjent sin 875 for et par år siden.
    Leste også at flere hadde opplevd dette på 808 her inne på forumet.
    -Bladelius Idun - Bladelius S250 x 2 -Xindak Dac5 - Audio Physic Scorpio 25 -

  12. #12
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av gpt33
    Dette fikset "buggen" på tilfellene jeg har opplevd selv også.
    Men alle har endt med at receiver må sendes inn til service,der hdmi kortet blir byttet.

    Jeg fikk ny siden min var kun noen dager gammel.
    Startet sånn på min også med at en restart måtte til men måtte på service til slutt for skifte av hdmi board.

  13. #13
    Newcomer Tesnev sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    56
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av websen
    Svenskeknappen altså.
    Det betyr nok kanskje at det kan være noe med softwaren å gjøre.
    Derfor kan det være en idé å prøve en firmware oppdatering for å se om dette løser opp denne "låsningen".
    Da har jeg oppdatert receiveren og håper dette problemet ikke dukker opp igjen 8)
    Men mye som tyder på at bugs ikke bare forsvinner har jeg skjønt :-D

  14. #14
    Intermediate websen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    691
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tesnev
    Da har jeg oppdatert receiveren og håper dette problemet ikke dukker opp igjen 8)
    Men mye som tyder på at bugs ikke bare forsvinner har jeg skjønt :-D
    Gi gjerne tilbakemelding her når du har fått testet dette litt, så ser vi om problemet er endret. Hvis det er en endring, kan det være softwaren.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •