cambridge azur 640a problemer.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    cambridge azur 640a problemer.

    Har ett problem med min azur 604a, den spiller fint...i noen minutter, da kutter den og det blinker ett rødt lys som indikerer "protection". da må jeg dra ut stikkkontakten for at den vil starte igjen.
    Jeg har skrudd opp å sett til at alle sikringer er som de skal, og ikke ser det ut som det er brudd på noen ledninger.

    noen som har en ide om hva det kan være ?

    Mvh
    Joakim Pettersen.

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sjekk høytaler kabler for skader og om det er noen tråder eller noe såns som kommer bort i hverandre

    det er ikke noen enormt tungdrevene høytalere du bruker ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hei, takk for svar.

    har sjekket alt av kabler og de skal ikke være i konakt med hverandre. Det er nye kabler og problemet har vart siden den var ny... Jeg tror ikke jeg har de mest tungdrevne høytalerene, har ett par: Gale, 3040 4-8ohm.

  4. #4
    Newcomer OddB sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilket lydvolum er det snakk om når den kutter?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er ikke noe bestemt volum, den kan kutte like fort på lavt nivå som på høyt.. Men er det noe spesielt jeg må se etter inni forsterkeren?? eller kan jeg ha problemer med høytalerene ??

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skulle kansje vært på Klubben med spilleren og sjekket om du hadde fått den sendt inn på service da

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •