Lyd problem med Onkyo TX-NR808

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd problem med Onkyo TX-NR808

    Hei, nå har jeg et lite problem med min helt nye Onkyo TX-NR808.

    Jeg satt og hørte på musikk på pcen, men så skulle jeg bare se hva som foregikk på tven så jeg bytta over til tv. Men det kom ingen lyd, så jeg begynner å sjekke om den optiske hadde falt ut eller noe lignende men den satt som støpt.

    Så bytta jeg tilbake til pcen for å sjekke om det var noe lyd der, men det kom ingen lyd der heller.

    Jeg får ikke noe lyd ut av forsterkeren, jeg har prøvd alle forskjellige ting jeg vet om men ingen lyd, bare bilde som kommer ut.
    Har skrudd volumet helt opp på 100% men ingen susing i høyttalerene engang.

    Så da kommer spørsmålet mitt :
    - HVA har skjedd med forsterkeren ?

    Alt fungerte helt til jeg bytte kanalen fra pc til tv.
    Den står ikke på "Mute", jeg har til og med tatt ut alt og koblet til på nytt i forsterkeren men ingenting skjer.

    Noen som har opplevd det samme ?

    Mvh Martim

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når dette skjer med min 808, så resetter jeg forsterkeren. Trykk og hold inne BD/DVD eller VCR/DVR-knappen mens du trykker på standbyknappen. Skal da stå Clear på displayet før forsterkeren slår seg av. Slå den på og prøv å se om du får ut noe. Merk at alt av lydinstillinger forsvinner når du gjør dette

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    142
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da ville jeg sendt den inn! Når du kjøper nytt skal du ikke ha slike problemer

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet løst, dro ned til Elkjøp Megastore og byttet den Fikk heldigvis ny med engang, også fikk jeg svart istedet for sølv som jeg hadde

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •