Harman Kardon AVR80 m/gåen TV-IN

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Harman Kardon AVR80 m/gåen TV-IN

    Hei, har et fint eksemplar av en Harman Kardon AVR80 jeg kjøpte brukt på Finn.no

    Har vel hatt den i snart ett år nå, og det har jo da dukket opp et mindre problem.

    Jeg har koblet tven til TV-IN på forsterkeren, og etter si 10 minutter skrur forsterkern seg av.
    Jeg regner med at dette er et sikrings-problem og ved å skifte sikringen vil dette løse seg ?

    Mvh

    Nordskog

  2. #2
    Intermediate JanThomas sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    902
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har faktisk akkurat samme problem med min avr80, min slår seg også på av seg selv etter den har blitt slått av også!

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får vel gå over sikringene, kanskje spraye med litt kontaktspray her og der.
    Forsterkeren er dog snart tja, godt over 10 år gammel så jeg ville jo regnet med at ting begynner å gå spedalske etter så mange år i trofast tjeneste.

  4. #4
    Intermediate Bendalf sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,024
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette problemet hadde jeg også, men det var på en avr51.
    Problemet var som du beskriver, og det var slik fra den var ny.
    Fant aldri ut hva det var, så eneste løsningen for meg ble å la TV inngangen stå ubrukt.
    TV inngangen har noe som heter auto-on e.l. som aktiveres ved å trykke på TV-input knappen flere ganger. (avr51, men sikkert likt på avr80)
    Auto-on og Auto-off utgjorde ingen forskjell på min receiver av en merkelig grunn....slo seg av uansett.
    Du kan jo prøve å se om dette funker på din.

    Edit: Mulig man måtte holde inn TV-input knappen for å aktivere/deaktivere auto-funksjonen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •