Lite problem med Pioneer LX-52

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lite problem med Pioneer LX-52

    Usikker på hvordan jeg skal formulere dette men la gå.
    Håper noen som har den samme reciever forstår hva jeg mener

    Jeg har altså en LX52 reciever som jeg driver å kobler opp. Har kjørt auto romkorreksjon, masse lyd under testen, ikke noe å si på det.
    Men når jeg ser film, Blu Ray, syns jeg lyden er daff og bassen nesten ikke til stede.

    På displayet til recieveren lyser det kun "HDMI" og "PCM".
    Jeg kan velge disse programmene til Pioneer, Neo 6 Cinema, Action, Drama, Pro Logic osv også.
    Det jeg syns er rart er at det ikke er DTS HD lys på displayet.
    Har jeg DTS HD lyd selv om det ikke lyser?

    Ifølge manualen skal dette komme automatisk, men er fint lite som dukker opp.

    Hva skjer a?

    Håper noen forstod problemet mitt hehe

    Mvh

    Chris

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva har du som kilde? Prøv signal sel knappen på LX52 og se om du får opp DTS HD el da.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har Pioneer BDP 320.

    Nei skjedde ikke noe

  4. #4
    Newcomer Nimkazo sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På min Denon 3310 viste det heller ikke DTS HD, jeg brukte min PS3 som kilde. I instillingene på ps3 måtte jeg velge bitstream for og sende det riktige formatet til recivern. Da ble det andre boller Håper dette kan hjelpe

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Går inn i meny'en til BD spillerern. Finner "HDMI". Kan velge mellom "Auto, PCM og Off. Setter den på Auto.

    Finner ingenting om bitstream..

    Har satt på Det femte element Blu ray. Får ikke opp HD i displayet..

    Aner ikke hva jeg gjør galt :evil:

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oh lord.. Fant det langt inne i BD spillerens meny.

    Å herrejesus og moses for en FORSKJELLL!!!

    Konge!

    Resten av søndagen skal nytes foran lerretet hehe

    God helg alle sammen og takk!

  7. #7
    Newcomer Nimkazo sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2010
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Grattis

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •