Onkyo 807 - ingen lyd når TV er av

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    49
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo 807 - ingen lyd når TV er av

    Har søkt i manual uten at jeg har funnet ut av det. prøver her på forumet..
    Har nettopp fått i hus asrock vision 3d som da ersatter et par andre komponenter. Bruker blant annet xbmc for avspilling av lyd (2 kanals lyd) over hdmi. HDMI ut fra asrock er hdmi1 på receiver. Problemer er at når jeg slår av TVen så kutter receiver lyden.. både lyd og bilde fra asrock gjennom hdmi..
    Hvorfor?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har faktisk noe av det samme problemet på min UMC-1.
    Kjører til vanlig lyd og bilde ut ifra PC via HDMI. Når jeg er ferdig med å se film og bare vil høre på musikk, så kutter lyden ut når jeg slår av PJ og det kommer ingen lyd mens PJ står og kjøler seg. Lyden er tilbake når PJ har gått helt i standby modus.
    Syntes dette er merkelig, da det kommer lyd hvis jeg svitsjer til coax.
    Blir spennende å se om noen vet hva som er problemet her

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •