Onkyo 607 gjer etterslep på min Samsung LED b7070??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo 607 gjer etterslep på min Samsung LED b7070??

    Eg har skaffet meg denne forsterkeren som heiter Onkyo 607 og eg oppdaget i går at det var veldig etterslep på blueray film på PS3. Eg prøvde å finne ut av det hadde med nokon med innstillingen, men eg fant ikkje ut av det. Eg tok HDMI kabelen ut av receiveren og koblet den direkte til tv'en sin HDMI og da var problemet borte. Eg ser også at det er dårlegere bildekvalitet når eg kjører Canal Digital igjennom receiveren også. Det blir etterslep.

    Er det nokon som har oppdaget dette og funnet ut av det?

    Kan HDMI kabelen ha noko å sei?

    Eller er Onkyo forsterkeren ikkje god nok?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kabeln har nok lite å si. Men prøv å sette HDMI til Trough på Onkyo slik at du ikke har noe bildebehandlig aktivert.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den er satt på Trough så det må vere noko som gjør at det blir tap når den går til TV'en.

    Viss eg kjører igjennom trough må signalene alikevell innom ein prossessor? eller?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det ingen som har eit supertips til meg??

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    2,112
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du video.convensin el off? Kan være verd å prøve.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rs_banditt
    Har du video.convensin el off? Kan være verd å prøve.
    Trur no at det ikkje er forsterkeren. Når eg satte 100 hz på normal så forsvant etterslepet? Heilt utruleg. Eg som trudde det var omvendt. Når 100 hertzen var av så vart det ikkje etterslep. Hmmmm

    No er det noko nytt eg ser. At det er foskjellig fra dag til dag at eg har etterslep på feks Hotel Sesar på HD kanalen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •