Tull med bilde via AVR260

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tull med bilde via AVR260

    Kjøpte meg en HK AVR260 nylig, og kjører nå HDMI fra tunern via receivern og så til tv'en og det funker jo bra det, bortsett fra på enkelte kanaler der bildet er smalt. Det er bra en liten stund fra kanalen blir slått på, også bytter det slik at logoen og tekst kommer utafor bildet, og slik blir det stående som oftest, men av og til så blir det iorden da.
    På andre kanaler så er det som oftest helt bra, men det kan også av og til forekomme der, men da går det tilbake til normalen igjen etter en liten stund.

    Så problemet virker da litt tilfeldig.. hehe.
    Dette skjedde aldri før når jeg kjørte HDMI rett fra tuner til tv.
    Men kan det være min gamle Panasonic PV60 som ikke takler receivern? :?
    Er det noen instillinger jeg har satt feil? Det står på autofit..

    Legger ut et bilde som jeg tok nettopp.

  2. #2
    Newcomer House sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    62
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekket tuneren din for bildeinstillinger?

    På min get dekoder måtte jeg stille in manuelt at den skal strekke bildene slik at de fyller skjermen

  3. #3
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ingen valg for at den skal "fylle" skjermen på min dekoder.. står på 720P
    Vil det skje noe som helst om jeg setter på 1080i ?

  4. #4
    Intermediate CV_Marius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,154
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det hjalp og sette TV'en i 16:9 istedenfor Auto !
    Da ble det iorden! 8)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •