Cerwin Vega forsterker Problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 22
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cerwin Vega forsterker Problemer

    Har en Cerwin Vega 2.6 forsterker som driver ett par med CV cls 215 . av og til slår venstre kanal seg ut, så lyser det rødt. Hva sjer med forsterkeren min ? :s og hva kan jeg gjør for å fikse dette ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    .

  3. #3
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjer dette ved lavt volum kan det vel tyde på kortslutning av kabel, evt utgang på forsterker.... Hvis det derimot er ved høyt volum ligger du i grenseland for hva forsterkern klarer og dermed starter å klippe.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det sjer på lavt volum.
    Kan hende det er kabelen, det er en gammel kabel som jeg fikk med en kompis. kan kjøpe ny. noen anbefalninger ?

  5. #5
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å koble ut alle kablene, og så inn igjen? Jeg har av og til kjørt mine xti4000 vel hardt(uten limiter), og da går de i en secure mode. Da må jeg koble ut alle kablene, og koble de inn igjen.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    :/

    Det samme skjer enda :S har tatt ut alle kabler, kjøpt nye høyttaler kabler å det samme sjer fortsatt, den clipper både når jeg spiller lavt og høyt. til og med når lyden på forforsterker er av.... høyttalerene spiller i max 5 min så slår ene kanalen seg av. er det noa gala me kanalen(e) på forsterkeren ? vær så venlig å hjelp meg.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    .

  8. #8
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Samme skjedde med min forsterker, den ene kanalen kobla ut under uans volum.
    Den var på rep 3 ganger -.-
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  9. #9
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hadde samme problemet med mine 3 cv amper... hadde 2 0.8 og en 2.6 samme feil på alle gikk 3 forsøk før jeg gikk lei og solgte ht og fkk kr tibaka for amper MEEEN høres ut som service

  10. #10
    Newcomer molo sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde akkurat samme problem selv på min CW1.5kw forsterker. Hadde den på reparasjon 3 ganger, første gangen fant de ingen ting galt, neste gang ble det byttet sluttrinn. Da ble det bedre, men da startet den å smelle hver gang jeg skrudde den av og på. Leverte den inn en siste gang, ble ikke bedre. Etter alt det rotet fikk jeg byttet den inn.

  11. #11
    Intermediate HoPPe`S sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    2,212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av molo
    Hadde akkurat samme problem selv på min CW1.5kw forsterker. Hadde den på reparasjon 3 ganger, første gangen fant de ingen ting galt, neste gang ble det byttet sluttrinn. Da ble det bedre, men da startet den å smelle hver gang jeg skrudde den av og på. Leverte den inn en siste gang, ble ikke bedre. Etter alt det rotet fikk jeg byttet den inn.
    Akkuratt dette opplevdet jeg på min 2.6 som jeg hadde og sende den på rep og når jeg fikk den tilbake var samme problemet der.
    Jeg solgte den.

    Når jeg slo den av så slo basselementene godt fra seg.

  12. #12
    Moderator Roger Waters sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    7,048
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lever den inn på service så får de heller se på den, virker jo ikke frisk og så den burde vært under lupen for en helsesjekk. Lykke til....

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja jeg skal levere den inn på service, en ting skal være sikkertt jeg skal aldri ha Cerwin vega igjen! Alt CV har jeg hatt problemer med.

  14. #14
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dm95
    ja jeg skal levere den inn på service, en ting skal være sikkertt jeg skal aldri ha Cerwin vega igjen! Alt CV har jeg hatt problemer med.
    Du får legge inn litt mere penger på forsterkersiden neste gang

    F.eks 2stk Emotiva XPA-1 for å drive CLS 215
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  15. #15
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dm95
    ja jeg skal levere den inn på service, en ting skal være sikkertt jeg skal aldri ha Cerwin vega igjen! Alt CV har jeg hatt problemer med.
    Gå heller over til Mito dersom du vil ha samme priser og bedre lyd!
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  16. #16
    Intermediate aleksander8 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    2,983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    så mange som har hatt problemer med disse forsterkerene? skrekk og gru!

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hele anlegget skal byttes ut med klipsch når lommeboken godtar det uansett.

  18. #18
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dm95
    Hele anlegget skal byttes ut med klipsch når lommeboken godtar det uansett.
    Nice
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  19. #19
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av aleksander8
    så mange som har hatt problemer med disse forsterkerene? skrekk og gru!
    Det er ikke det beste produktet til CV nei...
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  20. #20
    Intermediate HoPPe`S sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    2,212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er vel egentlig ikke cv sine egene forsterkere om jeg ikke husker feil, at det er så mye feil med disse går ut over cv.
    Cv hadde bare fått navnet sitt på disse når forsterkarne er fra ett annet merke.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •