Fence Audio Stage-250P problem(er)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer sweetbeatz sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Fence Audio Stage-250P problem(er)

    Hei

    Fikk nettop en Fence audio forsterker.
    Jeg skal bruke denne sammen med fence audio boost 2010 og en 15" aktiv sub.
    Når jeg fikk den skrudde den seg på helt fint, men etter et par ganger med å bli skrudd av og på ( ikke at jeg satt der og lekte meg med power knappen) så ga den opp. nå vil den ikke gi tegn til liv.*
    Det er ikke strømkabelen som er problemet.

    Jeg lurer også på om noen har noen erfaringer med denne forsterkeren og som kan fortelle meg vilke kabler jeg bør bruke fra tv-forsterker og fra forsterker-høytalere, for å få best mulig lydkvalitet*

    *Jeg vet fence ikke er så bra så ikke kommenter....

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikkert åpenbart, men sjekk sikringsskapet. Sikringene mine gikk sånn 2-3 ganger før jeg fikk skrudd den på.

  3. #3
    Newcomer sweetbeatz sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Thomaes
    Sikkert åpenbart, men sjekk sikringsskapet. Sikringene mine gikk sånn 2-3 ganger før jeg fikk skrudd den på.
    Det er ingen sikringer som har gått... :???:

  4. #4
    Active raeggis sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekka sikring i forsterker? Jeg har også hatt dette problem med mine Fence forsterkere.

  5. #5
    Newcomer sweetbeatz sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg er ikke helt sikker på hvordan man gjør dette...Er ganske dårlig på sånt
    Kan du beskrive?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Thomaes
    Sikkert åpenbart, men sjekk sikringsskapet. Sikringene mine gikk sånn 2-3 ganger før jeg fikk skrudd den på.

    Kan prøve å sette knappen bak som velger hvordan den er koblet opp til "floating" (står mest sannsynlig på "GND"). Dette hvis du ikke har koblet jording rett i kabinettet til forsterkeren. Det ordnet kanskje problemet ditt.

  7. #7
    Newcomer sweetbeatz sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lidelse
    Kan prøve å sette knappen bak som velger hvordan den er koblet opp til "floating" (står mest sannsynlig på "GND"). Dette hvis du ikke har koblet jording rett i kabinettet til forsterkeren. Det ordnet kanskje problemet ditt.
    Den er fortsatt død...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lidelse
    Kan prøve å sette knappen bak som velger hvordan den er koblet opp til "floating" (står mest sannsynlig på "GND"). Dette hvis du ikke har koblet jording rett i kabinettet til forsterkeren. Det ordnet kanskje problemet ditt.
    Har dessverre solgt min for en stund siden, men dette er noe jeg aldri prøvde. Godt mulig det hadde løst problemet, for er ganske sikker på at den sto på GND

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    send den inn, jeg hadde samme problem og fikk en ny en. de sa ingenting om hva som hadde skjedd, men kanskje det kan ligge en feil i disse?

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av sweetbeatz
    Den er fortsatt død...

    Den var ikke ment til deg, men tror ikke forsterkeren har noen sikring for deg å bytte? Dermed er det nok like greit å sende den inn til reparasjon.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •