NAD T747 - Rød bakgrunn

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    NAD T747 - Rød bakgrunn

    Hei, er det noen som vet hvorfor min bakgrunn på tv'n ble rød helt av selv ? Har koblet dekoder i forsterkeren og forsterkeren er koblet til TV med HDMI. Har prøvd å ta en factory reset uten hell.

  2. #2
    Intermediate Gratulerer sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,784
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at HDMI-kabelen ikke har løsnet litt?

  3. #3
    Intermediate kriss66 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mtnhansen
    Hei, er det noen som vet hvorfor min bakgrunn på tv'n ble rød helt av selv ? Har koblet dekoder i forsterkeren og forsterkeren er koblet til TV med HDMI. Har prøvd å ta en factory reset uten hell.

    eller det kan være HDMI som kan være defekt. jeg hadde samme problem med min andre HDMI kabel. prøv å bytt om til en annen en.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kriss66
    eller det kan være HDMI som kan være defekt. jeg hadde samme problem med min andre HDMI kabel. prøv å bytt om til en annen en.

    Jeg har testet med en annen kabel og samme feilen er der.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •