Ikke noe lyd fra surround høytalere.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke noe lyd fra surround høytalere.

    Hei

    Er det noen som kan hjelpe meg?
    Jeg har koblet til Harman/kardon TS 7 surround høytalere til en Yamaha RX-V467 receiver.Fra reciverens HDMI out utgang er det er det koblet en HDMI kabel til TV`èn. Men jeg har ingen lyd fra noen høytalere.
    Reciveren har YPAO microfon(Yamaha parametric room acoustic optimizer) har ikke kjørt testen ennå. Tror dere at det er feilen?

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du koblet noe inn til receiveren?
    Sikker på at du velger riktig inngang på receiveren?

    Du kan jo kjøre autooppsett for å se om du får lyd når du gjør det.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har kjørt oppsett og lyd i alle høytalere. Det går en HDMI kabel til TV`en og den går fra HDMI out fra reciveren. Er ikke det riktig?
    Får beskjed fra TV`en at lyd anlegget er aktivt. Trykker på TV knappen på reciveren og da kommer det opp AV4 i displayet.

  4. #4
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva slags kilde har du koblet til? PC, CD-spiller, DVD-spiller ?
    Og hva slags kabel er det fra denne kilden til receiveren, og til hvilken inngang?

    HDMI fra out på receiver til TV høres riktig ut.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  5. #5
    Active
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    407
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du koblet til en signalkilde? Bluray/DVD/CD? eventuellt en dekoder?

    Først da vil du få lyd i høyttalerne dine.

  6. #6
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HDMI out har lite med lyden i høyttalerne å gjøre. Som nevnt så må du ha noe koblet INN på receiveren. Eventuelt så må både TV og receiver støtte to-veis kommunikasjon via HDMI. Har ikke fått med meg hvor langt denne teknologien har kommet. Er det implementert fullt i HDMI 1.4?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har fått det til nå.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •