Yamaha RX-V2065 problemer, kun stereodrift.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Yamaha RX-V2065 problemer, kun stereodrift.

    Jeg har hatt litt problemer med å sove inatt, så tenkte se en film å se om jeg sovnet på sofaen... å merker da at min reciver kun vil kjøre 2 kanals. Dette irriterer meg noe sykt.

    Noen som vet hva som kan være feilen?

  2. #2
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bumper denne litt.

    Har testet uten effekt nå også å det er kun stereodrift (2.0) som fungerer, synes dette er meget rart. Har hatt RX-V765, RX-V1065 og nå RX-V2065. Har aldri hatt noe spess. problemer med noe av disse før nå :/

  3. #3
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Effekttrin har jo ingen betydning om de er surround eller stereo, det er forforsterkeren, kilden eller prosessoren du må se etter feil i, altså i en eller annnen meny.
    Har du set maualen? Har du gjort en reset? Sjekket kilden?

  4. #4
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Som oftest kilden din som avgjør det. Om en dvd spiller eller f.eks ps3 er innstillt på å sende stereo får du ikke noe annet ut av forsterkeren heller.

  5. #5
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Niels Nielsen
    Effekttrin har jo ingen betydning om de er surround eller stereo, det er forforsterkeren, kilden eller prosessoren du må se etter feil i, altså i en eller annnen meny.
    Har du set maualen? Har du gjort en reset? Sjekket kilden?

    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Som oftest kilden din som avgjør det. Om en dvd spiller eller f.eks ps3 er innstillt på å sende stereo får du ikke noe annet ut av forsterkeren heller.
    Gir samme utslag uansett kilde. Testet X-box 360, PS3, Panasonic blurayen og en sony dvd-spiller.

    Skjønner ikke noe av dette jeg nå, har sjekket manualen også.. :/

  6. #6
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva med å kjøre YPAO på nytt?

  7. #7
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av unified86
    Hva med å kjøre YPAO på nytt?
    Skal teste dette ikveld :P e det eneste jeg ikke har prøvd. Men synes det er så rart. At strømmen går å vips så blei det kun stereo :evil:

  8. #8
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er jo elektronikk, mye rart kan skje når strømmen går, derfor foreslo jeg også en reset av forsterkeren.

  9. #9
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke fått satt på Pure Direct eller no?

  10. #10
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Revox
    Har ikke fått satt på Pure Direct eller no?
    Får satt i PD.. men det gjør verken til eller fra...

  11. #11
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Niels Nielsen
    Det er jo elektronikk, mye rart kan skje når strømmen går, derfor foreslo jeg også en reset av forsterkeren.

    Hør nå på Niels og ta en hardware reset av forsterkern så tenker jeg problemet er løst. Selv om det er kjipt at alle dine settings forsvinner synes jeg det veier opp om du får en fullt fungerende reciever igjen.

    Om ikke hardware reset hjelper så er vel serviceverksted neste stopp...

  12. #12
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt noen få tilfeller med dårlig oppførsel av min RX-V3900.
    Slikt som du beskriver at den plutselig ikke vil spille surround.
    Eller at den nekter å gi signal til subben.
    Hver gang er løsningen ut med kontakten i 30 sekunder, og inn igjen.
    Så får den seg en "kaldstart" og tingene fungerer igjen.

  13. #13
    Intermediate Kekka sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tor rasmussen
    Jeg har hatt noen få tilfeller med dårlig oppførsel av min RX-V3900.
    Slikt som du beskriver at den plutselig ikke vil spille surround.
    Eller at den nekter å gi signal til subben.
    Hver gang er løsningen ut med kontakten i 30 sekunder, og inn igjen.
    Så får den seg en "kaldstart" og tingene fungerer igjen.
    NÅ funker det igjen Vet ikke hva som skjedde... gikk inn på menyen og ut igjen, gjorde ikke noe.. så funket plutselig senteren å resten.... morro 8)

  14. #14
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan jo sende en epost om problemet til Yamaha bare for å informere. Det kan hende at det er flere som har hatt samme problemet. Dessuten så er det greit hvis receiveren tar kvelden en gang at du har informert om at det har vært feil tidligere.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •