Surround problemer med Onkyo TX-SR608B

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    138
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Surround problemer med Onkyo TX-SR608B

    Kjøpte med denne forsterkeren for en liten stund siden
    https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=594835

    Fikk endelig koblet den til igår å prøvd den å har nå kommet til første problem.
    Får ikke lyd i bakhøytalerne når jeg spiller film.

    Etter å ta trippelsjekket kablene så har jeg funnet ut at høytalerne er rett koblet til. Forsterkeren finner også høytalerne under den automatiske innstillingen med mikrofon.

    Kommet til det at dette er sikkert en innstilling, men der stopper det for meg.
    Gått igjennom bruksanvisningen 4 ganger å igår kveld før jeg gav opp.

    Håper nå at kanskje en av dere kan hjelpe litt til.
    Er ikke spesielt gått kjent med oppsettet på en Onkyo forsterker. Min første forsterker fra denne produsenten.

    Tanken min er at det har noe med Listening Modes på forsterkeren å gjøre, men av alle jeg har prøvd (som jeg tror er alle) så løser ingen problemet.
    Bakhøytalerne forblir "døde".

    Takker for alle tips å råd :-)

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva bruker du som kilde?

  3. #3
    Expert cybervision_ sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    5,673
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekket at de står slått på i "speaker setup" (Eller noe i den duren)

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    233
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gå inn på speaker configuration og velg full band på front, center og surround.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    138
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal prøve de forskjellige tipsene imorgen.
    Takk for de tipsene som er kommet inn og fortsett å komme med dem :-)

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    138
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeek
    Gå inn på speaker configuration og velg full band på front, center og surround.
    Der traff du blink.. Problem løst.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    233
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flott

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    lyd henger etter

    Hei

    har samme forsterker, sorrund får eg til men lyden har etter slep. noen som veit korleis ein endrer det?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •