Hjelp til H/K AVR 435 multirom

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer klevjer sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Hjelp til H/K AVR 435 multirom

    Har en H/K 435 hjemmekinoreciver. Denne har mulighet for multirom, bla ved å bruke Surround back H/L kanalene til å drive ett par høytalere i sone 2. Disse kanalene kan da selvfølgelig ikke brukes i ett 7.1 oppsett.

    Jeg har (etter egen mening) fulgt brukerveiledningen til punkt og prikke, men får ikke lyd i høytalerne koblet til disse kanalene. Har førsøkt utallige ganger frem og tilbake. Har sjekket at kanalene virker da jeg får lyd når de er satt opp som ett 7.1 system.

    Hjelp! Noen som har noen gode råd/ideer?
    Onkyo - Patos - SVS

  2. #2
    Newcomer klevjer sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får heller ikke Phono utg som er merket "multi" til å virke når jeg kobler de til en ekstra forsterker...
    Onkyo - Patos - SVS

  3. #3
    Newcomer klevjer sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikset! Viste seg at kildene som skulle brukes i sone 2 måtte kobles til analogt, ikke digitalt....
    Onkyo - Patos - SVS

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •