Dårlig kontakt på effektforsterker, haster det?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Intermediate redline sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    635
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dårlig kontakt på effektforsterker, haster det?

    Skulle tørke litt støv bak tv-benken i dag og kom så vidt borti linjeinngangene på Vincent'en, da kuttet den ene høyttaleren helt.
    Merket at panelet som holder inngangene er litt løst og virker som om det er litt dårlig kontakt på innsiden. Lyden kommer tilbake og låter fint så fort jeg leer litt på den, er dette noe jeg MÅ få fikset med en gang eller holder det litt til siden dette er noe som står i ro hele tiden??
    Er nemlig håpløst å finne verksteder for slikt her omkring.

  2. #2
    Intermediate Ulf-B sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    1,698
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så lenge du har grei lyd - uten skurring - kan du ta det med ro. Har du kikket under lokket på forsterkeren? Kan hende er ikke dette verre enn at du kan fikse det selv.
    1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
    2) SB Classic, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD11 DAC, Copland DRC-205, Primare DVD30, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc D1, Amphion Impact 500 sub
    3) SB Touch, Benchmark DAC-2 HGC, 2x Bel Canto e.One Ref. 1000, ProAc 1SC, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

  3. #3
    Intermediate Espen-hj sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    1,290
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ville ha poppa lokket og kikka under. kanskje du bare har en "skrue løs" ;-)

  4. #4
    Expert BGuarden sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    7,813
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Espen-hj
    ville ha poppa lokket og kikka under. kanskje du bare har en "skrue løs" ;-)
    :lol: ..eller bare en dårlig lodding

  5. #5
    Intermediate redline sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    635
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skruen som holder panelet sitter jo på plass så enten har festet på innsiden røket eller så er det en lodding som har gått opp. Tok av topplokket i dag og kikket nedi, må fjerne et kretskort for å komme til. Men som det er nevnt så lar jeg det være inntil jeg finner en kyndig person til å fikse det :P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •