Har koblet Boston Soundware XS 5.1 anlegg til min Onkyo 607 men har et par problemer.

Når jeg ser på TV (CAM - Canal digial) med modus PLII Movie hører jeg skurr i bakhøytalerne, altså i surround høytalerne. Musikk og diverse lyder skurrer ikke, men med en gang folk snakker skurrer det og vrir hele lydbildet. Dette høres ikke godt, men dersom man sitter nærme nok legger man merke til det.
Det rare er at dersom jeg velger ALLCHSTERO eller lignende som spiller av på alle høytalere er lyden helt fin. Dvs høytalere og kabler er ok.
Skurring kommer kun på PLII, NEO6 osv.

Ser at sendingene sendes i Stereo, Discovery HD som sendes i Dolby fungerer dette helt fint.

Har kjørt audyssey og justert etter beste evne, men det gir seg ikke.

Noe jeg gjør galt, evt galt med receiver ? Eller kan problemet ligge TV/CAM ?

Jeg har koblet optisk kabel inn i Digital in (GAME) --> Optisk ut på TV. Har også satt Input Assasign -> Digital Audio Input -> Game -> OPT1.

Det er vel riktig ? Er det noe innstillinger jeg kan forsøke ?

Har lagt ved et lydklipp av skurringen, det høres ikke like tydlig ut her men det høres.
LINK

Trenger sårt hjelp, kan fortsatt benytte meg av angrerett av Onkyo, men vet jo ikke om problemet ligger her.

Legger ved settings:

Speaker Setup

1, speaker settings
Speaker Imedance, 6 OHMS
Speaker Type, Normal
Powered zone 2, Not Act

Speaker configuration:
subwoofer yes
front 150HZ
center 150HZ
surround 150 HZ
Front high, none
surr back, none
LPF of LFE, 100HZ

Speaker distance:
urelevant

Level calibration:
left -3.0 dB
center -3.0 dB
right -3.0 dB
surr right -8.0 dB
surr left -8.0 dB
subwoofer - 15 dB


Equalizer settings
Equalizer --> Audyssey

Tar imot innspill, takk