Lavt volumutslag Pioneer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lavt volumutslag Pioneer

    Hei.

    Jeg har en Pioneer VSX919AH med XTZ 99, Audio Pro Black Vector og Dynavoice M-65 som bakhøyttalere. Koblet opp i går og sliter med at jeg må skru opp unormalt mye på forsterkeren for å få bra lyd (typ -25 når jeg skal se TV i normalt volum).

    Fronthøyttalerne er BI-ampet. Har prøvd å rote rundt på instillingene men finner ikke helt ut hva det er!

  2. #2
    Active merik82 sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    417
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fjaslokt
    Hei.

    Jeg har en Pioneer VSX919AH med XTZ 99, Audio Pro Black Vector og Dynavoice M-65 som bakhøyttalere. Koblet opp i går og sliter med at jeg må skru opp unormalt mye på forsterkeren for å få bra lyd (typ -25 når jeg skal se TV i normalt volum).

    Fronthøyttalerne er BI-ampet. Har prøvd å rote rundt på instillingene men finner ikke helt ut hva det er!

    Du kan prøve å stille opp volumet på hver enkelt kanal!
    Nå vet jeg ikke om du har kjørt romkorriksjon, men pioneer har en tendens til å dempe volumet, om man kjører rk!

  3. #3
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor høyt står det på tven da? Det var litt lavt, men -25 er jo langt fra max. Har selv denon og hdpvr, og da står hdpvr like før den er rød på volumet, mens denon står vel på -45.

    Det har også veldig mye med kilden å gjøre. På pc må jeg ha det mye høyere. Mens blu-ray er veldig varierende det og. Kommer vel litt an på forsterkermerke også. De bruker vel forskjellige standarder etc.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk! Har korrigert så alle kanalene står på 0db, med Pioneer sitt automatiske oppsett var det forskjellg på alle kanalene. Hvordan setter jeg opp systemet best mulig manuelt (hva skal jeg lytte etter når jeg justerer hver enkelt kanal?)

  5. #5
    Intermediate Torolan sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    4,669
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fjaslokt
    Takk! Har korrigert så alle kanalene står på 0db, med Pioneer sitt automatiske oppsett var det forskjellg på alle kanalene. Hvordan setter jeg opp systemet best mulig manuelt (hva skal jeg lytte etter når jeg justerer hver enkelt kanal?)
    Når den justerer forskjellig på hver kanal,så er det fordi du har ulik avstand,og dermed nivå til hver høytaler i forhold til der hvor du har mikrofonen!
    Hvis du skal justere mer nøyaktig enn Pio'n selv,så må du ha en db-måler!
    Så hvis du skal øke nivået,så må du øke like mye på hver kanal!
    Og sørg for å ha mic i ørehøyde,og i sweetspot når du kjører mcacc!
    ELEKTRONIKK : Yamaha CX-A 5000 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
    HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
    BILDE : LG 65 Oled B7 , Pioneer BD LX55 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV3.

  6. #6
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    207
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hadde samme problem på min Pioneer reciver. Det æ gjorde va å sette høytalerne til small inne i høytaler oppsettet på forsterkeren og skippa å bruke det orginale Auto romkorreksjonen og brukte heller en av de forhåndsvalgte Audio Parameter settingene og fin justerte litt på d, nærmere bestemt memory 3. Men det va no det som passet til mitt system. Håper dette ga dæ en liten peke pinne PS!! dette va en gjennganger på begge Pioneer forsterkerne æ har og hadd.

  8. #8
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har det samme på recieveren min, enda det er en Kenwood

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •