Sus/klikke lyd fra høytalerene

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sus/klikke lyd fra høytalerene

    Hei.

    Mulig dette har blitt spurt om før, men fant ikke noe på søk.

    Jeg sliter fryktelig med susing og pitch lyd fra høytalerene min.
    Dette begynte plutselig forrige uke uten at noe skulle tilsi dette.

    På plasma tvér er det en dure/suselyd og kan sammenlignes med det.
    I tillegg kommer det klikkelyder når suselyden starter og stopper eller endrer volum osv.

    Feilsøkt på følgende:
    1) Koblet bort pc (optisk) og BlueRay (HDMI ). Hjalp ikke.
    2) Skrudde av selve forsterkeren. Hjalp ikke.
    3) Tok bort kablene mellom Parasound effektforsterker og Yamaha forsteker. Hjap ikke.
    4) Skrudde av effektforsterker. Lyd borte.

    Jeg har Parasoundén være av litt, men har ikke forbedret noe.
    Susingen er ikke høy, men begynner å gå på nervende.
    Endrer jeg volumet på Yamahaen endrer ikke dette noe på volumet på susingen. Oppsettet har også vært identisk i snart 2 år uten noe lyd som dette.

    Noen tips eller tips til noe jeg har glemt å teste?
    Alle kablene er også sjekket og ok.

    Mvh Audun

  2. #2
    Newcomer johante sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er PCen kobla på samme kurs som effektforsterkeren?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av johante
    Er PCen kobla på samme kurs som effektforsterkeren?
    Ja de står i samme padde da jeg dessverre er ett stykke fra uttaket i veggen.
    Tok jeg ut pcens kontakt og la ei ny padde fra veggen er lyden borte.

    For ett geni du er Johante!!! Det tenkte jeg ikke på.
    Er en ny MacBook Pro som står der. Setter jeg i den gamle så er det ingen lyd.
    Kanskje den nye strømforsyingen begynner å bli dårlig etter 3 ukers bruk hehe..

    TUSEN TAKK!

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,269
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det suselyd i ht eller effekt. Har samme problem med den klikkelyden i vHt selv. Har også parasound effekt. Er kunn klikkelyd da den er koblet inn.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg prøvde aldri å koble bort Parasound forsterkeren helt, men forsterkeren av eller på endret ikke noe på suse/klikkelyden så jeg regner med det er effektforsterkeren som ble påvirket.

    Så fort jeg flyttet strømforsyningen til laptoppen så forsvant iallefall alt.

  6. #6
    Newcomer johante sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av afroysaa
    Ja de står i samme padde da jeg dessverre er ett stykke fra uttaket i veggen.
    Tok jeg ut pcens kontakt og la ei ny padde fra veggen er lyden borte.

    For ett geni du er Johante!!! Det tenkte jeg ikke på.
    Er en ny MacBook Pro som står der. Setter jeg i den gamle så er det ingen lyd.
    Kanskje den nye strømforsyingen begynner å bli dårlig etter 3 ukers bruk hehe..

    TUSEN TAKK!
    No problem
    Har hatt samme problem selv. PC-strømforsyninger er noen jævler på ground loops

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •