Får ikke lyd, koblings feil?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Arrow Får ikke lyd, koblings feil?

    Fikk min Pioneer LX72 i går, men får dessverre ingen lyd igjennom TV titting.

    Har en PVR mottaker fra Canal Digital som er koblet med HDMI til LX72 (HDMI IN 1)
    Så har jeg en HDMI kabel fra LX72 (Out 1 Kurolink) til TV (Pioneer 5080XA)

    Da jeg ikke har fått noen høytalere enda, har jeg koblet de sidemonterte høytalerne på TVn, ned til LX72 som center høytaler.

    Men nå får jeg ingen lyd, hva er grunnen?

    Når jeg kobler PVR mottakeren direkte til TV og høytalerne går direkte til TV, får jeg lyd.
    Problemet er når ting skal gå igjennom LX72.

  2. #2
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det vanlige høyttalerkabler på de sidemonterte tv-ht?

    prøv å koble tv-høyttalere til fronthøyttaler-terminaler på LX72 istedenfor center.
    Det er ikke lyd i center når du har et stereosignal...


    Edit:
    Spørsmålet er egentlig hvorfor du ønsker å bruke LX72?
    Hvorfor ikke bare kjøre dekoder rett i tv så lenge, til du har fått nye HT å koble til?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MindWaste
    Er det vanlige høyttalerkabler på de sidemonterte tv-ht?

    prøv å koble tv-høyttalere til fronthøyttaler-terminaler på LX72 istedenfor center.
    Det er ikke lyd i center når du har et stereosignal...


    Edit:
    Spørsmålet er egentlig hvorfor du ønsker å bruke LX72?
    Hvorfor ikke bare kjøre dekoder rett i tv så lenge, til du har fått nye HT å koble til?
    Vanlige høytalerkabler? det er sånne tynne kabler uten kontakt.
    Skal bare dyttes inn og klemmes fast.

    Skal prøve med fronthøtaler istede.

    Grunnen til jeg gjør dette er:
    1. det klør i fingrene.
    2. andre høytalere er bestilt (kommer om en uke)

    Liten tilleggsopplysning.
    Når jeg er inne på homegallery (eller hva det heter), kan jeg bla litt rundt, der finner jeg noe musikk. Når jeg spiller av disse får jeg lyd.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koblet høytalerene som front og nå har jeg lyd.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •