Romkorreksjonen funker ikke på Denon AVR 1910

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer hypnotize sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    119
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Romkorreksjonen funker ikke på Denon AVR 1910

    Jeg har koblet opp min Denon AVR 1910-surroundforsterker. Det er lyd i alle kanalene som det skal være, men romkorreksjonen funker ikke. Det kommer noen skarpe lyder i den venstre fronthøyttaleren og så kommer meldingen "No mic or SP". Hifiklubben fant ingen feil på mikrofonen og forsterkeren er kjøpt etter software-oppgraderingen som ble varslet på nettsidene til Hifiklubben. Jeg har prøvd å flytte på mikrofonen helt inntil den venstre fronthøyttaleren som gir lyd uten at det skjer noe mer.

    Noen tips? Skulle gjerne ha fått dette til å funke for å rydde opp i lyden.

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er du sikker på at du har dyttet pluggen til mikrofonen helt inn? Mener vi hadde et lite problem der inne hos junior.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •