Ny receiver til Dali Evidence 870

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Intermediate
  Medlem siden
  Oct 2006
  Poster
  557
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Ny receiver til Dali Evidence 870

  Hei. Jeg er ute etter en ny receiver til mine Dali Evidence 870, ikke for å oppgradere, men for å prøve noe nytt. Jeg har nå evidencene som fronter og Ikon w2 som bakhøyttalere, men saken er at jeg liker lyden fra bakhøyttalerne så vanvittig mye bedre enn den lumpte lyden fra evidencene (diskanten ikonene gir er jo til å forelske seg i). Så istede for å bytte ut frontene til Ikon 7 eller 8 vil jeg heller prøve meg på en ny receiver. Receiveren jeg har nå er en Denon 3805 og jeg fikk et tips om at denon ikke er fult så glad i old-school seriene til dali som den er i de nye, jeg håper derfor at jeg kan bli mer glad i evidencene med en ny receiver.

  Effekttrinn er ikke en mulighet helt enda, jeg prøver å selge den jeg har og kjøpe noe på bruktmarkedet til ca. samme prisen. Budsjettet blir da det rundt 10-15000kr, det max 5 år gamle receivere kostet da de var nye.

  Jeg har snuset borti både nad og Marantz (Har hatt marantz før og var fryktelig glad i det), men er åpent for annet. Jeg lurer også på hva Emotiva har å si til disse høyttalerne (planen er å kjøpe et emotiva effekttrinn når jeg blir rik).

 2. #2
  Intermediate
  Medlem siden
  Oct 2006
  Poster
  557
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Er det ingen som kan hjelpe meg her?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •