problemer med min yamaha rx-657

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    problemer med min yamaha rx-657

    hei!

    jeg har et problem med min forsterker. den slår seg på men den slår seg av med en gang. har ingen anelse om hva som kan være galt.

    har en yamaha rx-657 receiver.

    noen som har hatt samme problem eller hvet noe?

    mvh en frustrert eier

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som om den umiddelbart går i protect modus - mest sannsynlig pga en kortslutning et eller annet sted. Hvis du kobler fra alle ledningene bakpå (selvfølgelig unntatt strømledningen) og forsøker igjen, hvordan går det da?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ja

    ja jeg har prøvd å ta ut alle kabler. jeg tror at det kan være sikkringen som er ødelagt

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    463
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den har ingen sikring annet enn evt. en som må skiftes av servicemann...

    Ellers, sjekk første punkt i Troubleshooting delen av manualen din (link). Fire forslag derfra: 1) Sørg for at strømkabelen er skikkelig satt i, 2) Sett impedansen riktig for høyttalerne, 3) Sikre at alle høyttalerledningene er korrekt koblet og ikke kortsluttet, 4) Sett i Stand-by modus, trekk ut strømledningen i 30 sek, koble inn igjen og bruk som normalt.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hm..

    jeg prøvd båre med å uten høytalere. impedansen aner jeg ikke hvor jeg kan stille på (hvis man må ha forsterkeren på går ikke det)

    må nok stille læreren min et par spørsmål i morgen :P

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •