Onkyo SR-805 forsterker skrur seg av :(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 17 av 17
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Onkyo SR-805 forsterker skrur seg av :(

    Heisann.

    Jeg kjøpte forsterkeren for 2 år siden.
    Det har ikke vært noe problem med den inntil for et par uker siden.
    Da kjørte jeg musikk via laptop'en og dro på litt lyd, hvorpå den skrudde seg av.
    Jeg lot den hvile i noen min, satte den på igjen, og det samme skjedde.
    Når jeg så testet med en cd i stedet for musikk vila lap, så fungerte det fint selv når jeg dro på.

    Jeg kastet kabelen og anså den som dårlig.

    Nå satte jeg på en dvd film, og etter 5 sec så sa den poff igjen å skrudde seg av. Det var virkelig ikke høy lyd, og jeg kjenner frustrasjonen bre seg.
    Det har aldri skjedd når jeg har spilt cd eller dvd før...

    Noen som vet hva feilen skyldes?

    Mvh en frustrert eier

  2. #2
    Intermediate hokeyh sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sjom
    Heisann.

    Jeg kjøpte forsterkeren for 2 år siden.
    Det har ikke vært noe problem med den inntil for et par uker siden.
    Da kjørte jeg musikk via laptop'en og dro på litt lyd, hvorpå den skrudde seg av.
    Jeg lot den hvile i noen min, satte den på igjen, og det samme skjedde.
    Når jeg så testet med en cd i stedet for musikk vila lap, så fungerte det fint selv når jeg dro på.

    Jeg kastet kabelen og anså den som dårlig.

    Nå satte jeg på en dvd film, og etter 5 sec så sa den poff igjen å skrudde seg av. Det var virkelig ikke høy lyd, og jeg kjenner frustrasjonen bre seg.
    Det har aldri skjedd når jeg har spilt cd eller dvd før...

    Noen som vet hva feilen skyldes?

    Mvh en frustrert eier
    Får den god nok lufting? Blir den eller er den varm når dette skjer?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hokeyh
    Får den god nok lufting? Blir den eller er den varm når dette skjer?
    Den får ok lufting bak, kanskje litt lite over forsterkeren.
    Jeg har og tenkt tanken, men det nå når jeg skrudde den på så tok den kvelden etter noen få sec.
    Så jeg vil ikke tro den rakk å bli varm på den korte tiden...

    Jeg så på forsterkeren at den stod på -22 i volum. Jeg pleier å se filmer på ca -30 (dama er ikke veldig glad i mye lyd). Den stod med andre ord på mer enn vanlig, men jeg kan virkelig ikke forstå at forsterkeren ikke kan klare -22, og vesentlig høyere lyd.

    Tilleggsinfo: Forsterkeren kjører 5 stk B&W høytalere + sub.
    Tror gulvhøytalerene lå på ca 7000,- så ikke noen voldsomme beist...

  4. #4
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk for overledning på alle kaneler i begge ender av høyttalerkablene.

  5. #5
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Sjekk for overledning på alle kaneler i begge ender av høyttalerkablene.

    +1

    Høres ut som forsterkern går i protect.

  6. #6
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan også være en høytaler som er gåen
    (var det hos en jeg var hos i dag med samme problemstilling der reciver slo seg av med en gang..vi byttet center å alt var like bra igjen)

  7. #7
    Intermediate CavaleraRules sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det være at inngangssignalet er for høyt?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Sjekk for overledning på alle kaneler i begge ender av høyttalerkablene.
    Hva vil overledning si?

  9. #9
    Intermediate CavaleraRules sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sjom
    Hva vil overledning si?
    Kortslutning. At noen av ledningene har kordeler som ligger inntil andre ledningers kordeler.

  10. #10
    Intermediate hygen sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    3,330
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    automatisk romkorreksjon vil vel også kunne gi hjelp om man får feilmeldinger ?

  11. #11
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hygen
    automatisk romkorreksjon vil vel også kunne gi hjelp om man får feilmeldinger ?
    Men ikke alle feilmeldingene trenger å være riktige.

    Jeg tror du skal prøve å koble fra én og én høyttaler og så prøve. Koble fra ved receiveren for å ikke drite på draget.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    aha, takk for raske tilbakemeldinger.

    Frustrerende å ikke få brukt anlegget som man vil, og samtidig ikke ha så peil som man burde ha.

    Jeg tester å koble fra en og en høytaler i morgen, og tar det derifra.

    Vet ikke hva kordeler vil si, så vanskelig å vite hva jeg skal se etter.

  13. #13
    Intermediate CavaleraRules sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sjom
    aha, takk for raske tilbakemeldinger.

    Frustrerende å ikke få brukt anlegget som man vil, og samtidig ikke ha så peil som man burde ha.

    Jeg tester å koble fra en og en høytaler i morgen, og tar det derifra.

    Vet ikke hva kordeler vil si, så vanskelig å vite hva jeg skal se etter.
    På enden av høyttalerkabelen din finner du mange bitte små ledninger (hvis du ikke har terminert dem med plugger). Disse små trådene kalles kordeler.

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av CavaleraRules
    På enden av høyttalerkabelen din finner du mange bitte små ledninger (hvis du ikke har terminert dem med plugger). Disse små trådene kalles kordeler.
    Eureka, det jeg mistenkte.

    Topp, da har jeg to ting å gå for i morgen.

    1. Sjekke om noen kordeler fra forskjellige ledninger har krysset seg.
    2. ta ut en etter en høytaler (fra forsterkeren) også teste om den ikke slokner når en av de er ute.

    Takk for hjelpen

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har kommet et hakk videre når det gjelder å finne ut av hva som er feil.

    Når jeg kjører musikk i stereo, kun 2 høytalere front så kan jeg peise på, men ved surround eller ved å kjøre stereo lyd på alle 6 så poffer forsterkeren.

    Vet ikke om det kan skyldes en dårlig høytalerkobling?

    Jeg kalibrerte opp bakhøytalerne masse når jeg fikk anlegget for å få nok trøkk bakfra. Kan det være det som gjør det?

  16. #16
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sjom
    Har kommet et hakk videre når det gjelder å finne ut av hva som er feil.

    Når jeg kjører musikk i stereo, kun 2 høytalere front så kan jeg peise på, men ved surround eller ved å kjøre stereo lyd på alle 6 så poffer forsterkeren.

    Vet ikke om det kan skyldes en dårlig høytalerkobling?

    Jeg kalibrerte opp bakhøytalerne masse når jeg fikk anlegget for å få nok trøkk bakfra. Kan det være det som gjør det?
    Har du sjekket kablene og tilkoblingene både på forsterker og høyttaler som nevnt i tidligere poster?

    Hvilke B&W høyttalere bruker du?

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av MindWaste
    Har du sjekket kablene og tilkoblingene både på forsterker og høyttaler som nevnt i tidligere poster?

    Hvilke B&W høyttalere bruker du?
    Nei, det står på "to do" listen min

    Jeg har DM684 høytalerne.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •