Modwright Instruments introduseres nå i Norge, og dette er et amerikansk merke som er kjent for modifikasjoner av bl.a. Logitech Transporter og OPPO BDP-83 Blu-Ray spiller.

Nedenfor (miniatyrbilde) ser du den helt nye Modwright Instruments KWA 150 effektforsterker som nettopp har kommet på markedet. Den har 2x150 watt i 8ohm, og den spiller med en lydkvalitet som minner veldig om lyden fra små SET-forsterkere (f.eks. 300b). Modwright benytter kun et forsterkersteg, og dette er nokså uvanlig, men også årsaken til den dens voldsomme tilstedeværelse og organiske lydkvalitet. KWA 150 har også en bassgjegivelse som er særdeles kraftig. Den spiller mest sannsynlig med mer definisjon og styrke nedover enn du noengang har hørt fra noen 150 watter.

6moons.com har laget en flott test og billedreportasje av KWA-150 som du finner på vår hjemmeside.

KWA-150 koster kr. 49.000. Her får du virkelig mye ytelse for pengene, og dette er en forsterker som kan stå seg mot hva som helst. Den er også alldeles lekker å se på, og den har en vekt på 35 kg. Den kan kobles som monoblokker for dobbel effekt, og den har både RCA og XLR innganger.

Vi fører også resten av sortimentet til Modwright, og de har en rekke rørforforsterkere til veldig hyggelige priser som har fått fenomenale tester i media. 6moons.com benytter blant annet Modwright 36,5 forforsterker som deres referanse.

KWA-150 og LS36,5 er inne til demo i våre lokaler. Link til Modwright finner du her: Modwright - Elegance. Simplicity. Truth. Great audio gear from the ground up, and first class modifications.

Mvh
Høium Hifi
Høium Hifi - dCS Puccini, dCS Paganini, dCS Scarlatti, Black Diamond Racing, Soundstring, Verity Audio, Vibrapod, Audio Magic møbler, Cara ++, cd-spillere, forsterkere, høyttalere, kabler m.m.
Tlf: 31290057