Nyhet fra SVS og L-Sound.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2009
  Poster
  58
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Nyhet fra SVS og L-Sound.

  STS er forkortelsen for Small Tower Speaker, og selv om den er smal, har denne gulvstående søylen ikke mindre enn 4 eksemplarer av det anerkjente elementet som benyttes i resten av S-Serien.  S-Serien har i lang tid blitt lovprist av både kunder og presse for dens nøytrale karakter som den klarer å beholde også når lydstyrken stiger til entusiastiske nivåer. Når du spiller høyt så vil du her, ulikt mange andre høyttalere, ikke føle behovet for bite tennene sammen og stikke fingrene i ørene, men heller sveve bort i en rytmisk og presis overlevering av din favorittmusikk.

  Teamet som leverte den prisvinnende M-Serien høyttalere ble med STS-01 utfordret til å gjøre en ting: Det vanlige. ”Vær bedre enn de beste, kost mindre og behold det elegante og nedtonede designet sånn at dette nye tårnet er intet mindre enn det opplagte valget i den oppnåelige prisklassen”.

  Det var lettere sagt enn gjort. Et eksakt delefilter design, måneder med presisjons computer assistert design arbeid og intense forhandligner med leverandører rundt om i verden har avfødt den nye hjørnesteinen i klassen gulvstående høyttalere under 10.000kr.

  Selv om elementene i S-Serien har høstet mye ros, og er ansett som noen av de beste i deres klasse, hold de seg heller ikke tilbake for å endre disse.
  Derfor finner du i STS-01 SVS’ eksklusive nye ClearSilk F2, ferrofluid avkjølte diskant, samt fire forbedrede soft-dome 6” poly-cone elementer. Disse komponentene må selvfølgelig matches med et finpusset delefilter fra de beste designerne i bransjen. I dette tilfellet, et delefilter designet av det lovpriste teamet som også var ansvarlige for den nye og prisvinnende M-Serien av høyttalere. Resultatet er et fantastisk perspektiv i kombinasjon med et detaljert lydbilde.  Byggekvalitet og finish som en safe, alt sammen uttrykt i en stil som er enkel og elegant. Presis som resten av S-Serien kommer STS-01 i SVS’ eksklusive vakuumlaminerte finish. Så godt som immun mot alt fra fettete barnefingre til katteklør gir den ikke kun STS-01 et nedtonet uttrykk, men den lar den beholde det selv år etter år med hardt bruk.

  Dette designet er det perfekte bakteppe for de nye og forfinede komponentene som lar deg spille høyere, renere, med bedre perspektiv og mer kraft enn noen annen høyttaler i klassen. Driv disse med nesten en hvilken som helst forsterker eller receiver, og opplev lyd fra øverste hylle for en jordnær pris. En trend som SVS startet for noen år siden.  Pre-sale med litt ekstra

  Etter 4 år med hardt arbeid og takket være solide produkter har vi nå en meget stor kundekrets fordelt over hele Europa, og derfor er vi nå SVS’ største kunde. Her hos L-Sound har vi alltid satt våre kunder og service i høysetet, og det inkluderer også å lytte til de forslag og ønsker som vi får fra dere som tross alt skal bruke produktene. Derfor var vi klar over at mange ønsket en rimeligere gulvstående høyttaler fra SVS. En høyttaler som kombinerte rå kraft, dynamikk og raffinement, men som kostet mindre enn den standardsettende MTS-01.

  Resultatet av dette ønsket, som vi rettet videre til SVS, ble STS-01 som vi her i dag presenterer med stolthet. Denne høyttaleren er allerede sikret stjernestatus, og vil komme til å bli en virkelig vinner hva pris, kvalitet og ytelse angår. Vi vil derfor rette en stor takk til våre kunder for alle gode ønsker, og for å ha gjort STS-01 mulig. For å feire STS-01, det første produktet produsert av SVS etter et ønske fra oss og dere, våre kunder, vil vi gjøre pre-sale perioden enda mer belønnende enn ellers. SVS har bidratt, og vi har lagt i litt ekstra sånn at vi kan tilby deg en pre-sale rabatt på 12%!

  Ordinær utsalgspris for STS-01 vil være meget billige 6790 kr, i pre-sale perioden vil du som et takk fra SVS og oss her hos L-Sound kunne få denne klasseledende høytaleren for usannsynlige 5990 kr!

  Vårt 45 dager åpne kjøp er som alltid der. Vår 24/7 service med mål om å være verdens beste likeså. Skulle du bestemme deg for å prøve den seneste kreasjonen fra teamet bak den lovpriste M-Serien vil du motta både den lyd og service som du forventer fra SVS og L-Sound. Det er et løfte fra oss til deg.

  Les mer om STS-01 på vår hjemmeside her

  Med vennlig hilsen fra

  L-Sound

 2. #2
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,410
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ikke dålig :-D
  Og prisen er nesten 2000 under det jeg tippet hehe :-)

  Nå må jeg si jeg er spent på hvordan LTS serien blir :-D

 3. #3
  Expert Gurba sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2009
  Poster
  8,327
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
  Ikke dålig :-D
  Og prisen er nesten 2000 under det jeg tippet hehe :-)

  Nå må jeg si jeg er spent på hvordan LTS serien blir :-D
  Tja. Det hadde jo tatt seg ut om de kosta like mye som MBS-01.

  LTS blir spennende ja.

  Må vel se om ikke et par STS'er kan flankere TV'en etterhvert.

 4. #4
  Expert Gurba sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2009
  Poster
  8,327
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Står i kø for et par STS'er. Håper de kommer i løpet av august.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •