Pressemelding: LG Electronics lanserer lekker THX-plasma i Norge

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Administrator Ak sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  13,142
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Pressemelding: LG Electronics lanserer lekker THX-plasma i Norge

  PS8000 fra LG Electronics er den første THX-sertifiserte plasma-TV-en på det nordiske markedet. Sertifiseringen garanterer enestående bildekvalitet med svart på nivå med markedsledende produkter innenfor området. PS8000 er også utstyrt med en unik multimediestøtte for å se HD-film via USB-tilkoblingen.

  LG Electronics er den første TV-produsenten i Europa som får merke sine produkter med den kjente THX-logoen. Det innebærer et kvalitetsstempel for produksjonen og at produktet er godkjent i de harde testene av bildekvalitet og ytelse som kreves for å få THX-logoen på sine produkter. Det er en garanti for at både svartnivå, lysstyrke og fargenivå på PS8000 holder aller høyeste klasse. Under skallet skjuler det seg også unike elektrostathøyttalere som leverer en usedvanlig høy lydkvalitet for TV.

  Alle nye TV-modeller fra LG har bedre støtte for USB, og i tillegg til bilde og musikk, støtter PS8000 dessuten filmer i DivX og høyoppløst film i HD-DivX-format, f.eks. MKV, via USB-tilkoblingen.

  PS8000 er utstyrt med en kraftig energisparefunksjon som reduserer driftskostnaden og strømforbruket samtidig som bildet optimeres. Via en såkalt intelligent sensor tilpasses bildet automatisk etter lys- og fargeforholdene i rommet og kalibrerer alle parametere i bildet. Ettersom justeringene skjer automatisk, behøves det ingen manuell justering av innstillingene.

  – Vi vet at kunden først og fremst ønsker god bildekvalitet når de kjøper en ny TV, men vi tror samtidig at de også vil bidra til et bedre miljø ved å velge en TV med lavere energiforbruk. Derfor satser vi på vår ”energisensor”, som kan redusere forbruket med opptil 59 prosent, sammenlignet med gjennomsnittet på markedet, sier Joakim Örnstig, Product Manager i LG Electronics.

  Andre enkle funksjoner er Bluetooth for å koble på trådløse høretelefoner, kamera, mobiltelefon eller andre enheter til TV-en. PS8000 har et lettilgjengelig ikonbasert menysystem og en innebygd manual som hjelper til med å forstå funksjoner og tilkoblinger. Avanserte bildeinnstillingsmuligheter finnes for den som ønsker å få maksimalt ut av TV-en sin og som foretekker å gjøre bildejusteringene på egen hånd.


  Hvis dere ønsker mer informasjon, vennligst kontakt:

  For produktinformasjon:
  Daniel Lamborn
  Trade Marketing Manager IT-products
  LG Electronics Nordic AB
  Box 83, 164 94 Kista
  Tlf: +46 8 566 415 00
  Mobil: +46 735 125 383
  E-post: dlamborn@lge.com


  For øvrig informasjon:
  Josephine Pedersen
  PR- and Brand Execution Manager
  LG Electronics Nordic AB
  Box 83, 164 94 Kista
  Tel: +46 8 566 415 63
  Mobil: +46 708 121 990
  E-post: jopedersen@lge.com


  LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon med 84 000 ansatte i 115 selskaper, inklusive 84 datterselskaper over hele verden. Den globale omsetningen i 2008 utgjorde USD 44,7 milliarder. LG Electronics består av fem forretningsenheter: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions og Mobile Communications. LG Electronics er også verdens største produsent av skjermer til flat-TV, audio- og videoprodukter, mobiltelefoner, klimaanlegg og vaskemaskiner.

  Siden oktober 1999 har LG Electronics også vært representert i Norden. For mer informasjon besøk LG Electronics Worldwide.
  LG Home Entertainment Company (HE) er en fremtredende global produsent av flatskjermer og audio- og videoprodukter for hjemmebruk så vel som for profesjonelle brukere. LG HE omfatter blant annet LCD- og plasma-TV, hjemmekinosystem, Blu-Ray-spillere, lydkomponenter, videospillere og plasmaskjermer. LG streber alltid etter å føre teknologien fremover for å kunne forbedre mulighetene til underholdning i hjemmet og har fokus på å utvikle produkter med smarte funksjoner og stilren design.

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Dec 2008
  Poster
  13
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Black

  Liksom at det er bra svartnivå, absolutt alle LG tv'er jeg har sett har elendig svartnivå!! Til og med toppmodellen har dårligere sortnivå en en gammel samsung lcd jeg har liggende!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •