Pressemelding: Nye LED-TV fra Samsung

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Administrator Ak sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  13,142
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Pressemelding: Nye LED-TV fra Samsung

  Heng TV-en på veggen som et bilde. Total dybde er kun 4,5 cm – tre cm for selve TV-en og 1,5 cm for det nye revolusjonerende veggfestet.
  Markedsleder SAMSUNG tar nå et avgjørende steg og lanserer den nye flatskjermkategorien LED-TV. Den nye TV-en gir fantastiske bildeopplevelser, grenseløse medieopplevelser og har lavt energiforbruk. TV-en kan dessuten koples til Internett – til og med trådløst.


  Med sin nye produktkategori LED-TV utfordrer SAMSUNG hele oppfatningen av hva en TV er. LED-TV forandrer alt. Bildekvaliteten har et iøynefallende svarthetsnivå og fargegjengivelse, og TV-en kan henges på veggen på samme måte som et bilde. Det runde festet skrus på veggen med en enkel skrue. Kevlar-vaieren festes med to skruer i TV-en. Heng opp. Klart. Fire og en halv cm dyp, inkludert veggfestet.

  De som har fulgt utviklingen av SAMSUNGs Crystal TV-design vil kjenne seg igjen. Den blanksvarte rammen som omgir TV-en blir gradvis gjennomsiktig ut mot kantene. En nyhet er at stativet er helt gjennomsiktig – slik at en får inntrykk av at tv-en nærmest svever over den firkantede stativfoten.

  Flatskjermkategorien LED-TV kompletterer de etablerte kategoriene LCD-TV og plasma-TV. I april lanserer SAMSUNG to serier innen LED-TV: 6-serien og 7-serien. I juni kommer enda en ny serie, 8-serien. LED-TV vil være tilgjenglig i størrelser fra 32 til 55 tommer.

  Med en visjon om at innhold skal være tilgjengelig når og hvor vi vil, jobber SAMSUNG mot grenseløse medieopplevelser. Nye LED-TV har medi@2.0, medieløsningen der innhold fra en rekke ulike kilder blir lett tilgjengelig – til og med trådløst via nettverket med SAMSUNGs trådløse USB-adapter (selges separat).

  Medi@2.0 er:

  Internet@tv. Internettinnhold direkte i TV-en gjennom kontinuerlig oppdaterte widgets og SAMSUNGs samarbeid med Yahoo! Se for eksempel filmer fra YouTube direkte på TV-en.

  Trådløs DLNA. Du får tilgang til bilder, musikk og høyoppløst film som ligger lagret på PC-en eller mobilen med TV-ens fjernkontroll.

  USB-kontakt med filmstøtte. Nyt musikk, film eller foto direkte fra musikkspilleren, videokameraet eller fotoapparatet direkte koplet til TV-ens USB-inngang.

  Content library.
  Mediebibliotek. Muligheten til å oppleve forhåndsnedlastet innehold i tv-en som også kan oppdateres via en SAMSUNG-server.

  SAMSUNGs LCD-TV er sertifisert med miljømerket EU-blomsten. Det samme er nye LED-TV. Men LED-TV forbruker opp til 40 prosent mindre energi enn en LCD-TV med tradisjonell lysrørsbasert teknologi. Sagt på en annen måte: En 55 tommer stor LED-TV forbruker like mye energi som en 32 tommer stor LCD-TV. LED-TV er også kvikksølvfrie.

  Samtlige av SAMSUNGs TV-modeller har støtte for mpeg4.

  8-serien. LED-TV.
  Ultra slim Crystal TV-design. Full hd. 200 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. USB 2.0 Movie med mulighet for å kople til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. 8-serien kommer i 40 og 46 tommer. I butikk i juni.

  7-serien. LED-TV. Ultra slim Crystal TV-design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. USB 2.0 Movie med mulighet for å kople til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. 7-serien kommer i 40, 46 og 55 tommer.I butikk i april. Priseksempel 40 tommer: NOK 18 990 eks. mva.

  6-serien. LED-TV.
  Ultra slim Crystal TV-design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger. USB 2.0 med mulighet for å kople til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. 6-serien kommer i 40 og 46 tommer. I butikk i april. Priseksempel 40 tommer: NOK 16 990, eks. mva..

  I tillegg kommer SAMSUNG i april med flere nye LCD- og plasmamodeller med velkjente Crystal TV-design. Samtlige modeller har støtte for mpeg4. Modellene har støtte for medieløsningen medi@2.0 fra 6-serien og oppover. Internet@TV og DLNA, som er en del av medieløsningen, koples til nettverket med kabel via TV-ens innebygde nettverksinngang, eller trådløst med SAMSUNGs USB-adapter som selges separat.

  SAMSUNG tilbyr også 200 hz-teknologi i 7-seriens LCD-modeller.

  Totalt lanseres over 80 TV-modeller i løpet av våren. SAMSUNG har de siste tre årene vært markedsleder på flatskjerm-TV i Norden. Mer enn hver tredje TV som selges i Norden kommer fra SAMSUNG. Vårens TV-lanseringer er SAMSUNGs største noensinne.

 2. #2
  Expert Gurba sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2009
  Poster
  8,327
  Takk & like
  Nevnt
  2 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Blir det plass til kabler stikkende ut på baksiden når veggfestet er så tynt da? Det er bare så vidt det er plass på min TV med stativ uten arm, henger bare på en ramme rett på veggen.

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  73
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  alle HMDI kontakter osv er stilt nedover eller til siden, tror ikke det skal bli noe problem nei.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •