Pressemelding: Trafomatic Audio i Norge!Moiz audio er stolte av å føre Trafomatic Audio i Norge. Trafomatic audio er basert i Serbia, og har i de siste 11 årene levert transformatorer til industrielle og medisinske formål.
Grunderne er Sasa Cokic ( 20 års erfaring fra transformator produksjon) og Milorad Despotovic .

Transformatorer er nøkkelkomponenter i rørbaserte lydprodukter, med fokus på innovasjon og produktutvikling tilbyr nå Trafomatic audio unike lydprodukter. Interessant å vite er at Trafomatic audio produserer produkter for WLM audio, Vista Audio og Korato audio.

Nettsiden 6moons.com gjorde en omfattende reportasje om bedriften i 2008 6moons.com - industry features: RoadTour Serbia, Exit Trafomatic . Reportasjen gir et omfattende innblikk i spennende serbisk hi-fi.

I produktutvalget finner vi ulike forsterkere med forskjellige konstruksjoner (single ended triode og Push-Pull forsterkere). Experience One er basert på 2A3 røret og fikk tildelt Realization award fra 6moons webzine i 2007.
Experience Two er basert på eksotiske 300b rør, som er en fantastisk Single-Ended-Triode.
trafomaticToppmodellen Experience Reference 300b (parallell single ended) som yter moderate 15 watt men har utgangstransformatorer med en vekt på 10 kilo!Experience Elegance er basert på 6550 rør og har Push-Pull konstruksjon. Forsterkeren yter 40 watt og kan drive flere høyttalere enn S.E.T forsterkerne i Experience-serien.
Produsenten har dessuten en ganske spesiell hodetelefonforsterker, nemlig Experience Head
One, som takket være variabel impedans kan passe med nært sagt hvilket som helst par
med hodetelefoner.Forforsterkerne Experience Line One og Phono One komplimenterer forsterkerne, mens strømrenser og strømforsyningsserien POWER vil heve prestasjonene av alle typer lydprodukter.


Trafomatic audio er også fleksible i forhold til custom design produkter og modifikasjoner!

For mer informasjon og veiledende prislister besøk Moiz audio Moiz.no - Enjoy your music

telefon: 93047149