Nyhet: SVS MTS-01 - Ny versjon!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
 1. #1
  Newcomer SVS - Jan sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2006
  Poster
  67
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Nyhet: SVS MTS-01 - Ny versjon!

  Når SVS lanserer nye produkter så er det flere faktorer som spiller inn; kostnad, størrelse/vekt/fotavtrykk, prosjektert etterspørsel, og ikke minst som på alt annet av utstyr – ytelse. Om det er noe som ligger i blodet hos SVS, så er det nettopp ytelse.  Om SVS bommer litt på målet med en produktlansering, så er det som regel undervurdering av etterspørselen som er årsaken. Men, er ikke produktene 100% når det kommer til ytelse, så vil SVS (og L-Sound) bli svært opprørte. MTS-01 serien debuterte med store lovord men enkelte problemer med den ekstremt gode og dyre ScanSpeak "AirCirc" diskanten ble oppdaget grunnet overbelastning. Enda viktigere, enkelte personer mente den var litt for tilbaketrukket for deres smak. Å designe en høyttaler er like subjektivt som å lage en god vin der det er vanskelig å få til noe som er perfekt for alle. Men, det ble allikevel tatt på alvor, tross gode tester og positive kommentarer fra våre MTS kunder. Det var et potensial for enda bedre ytelse. SVS visste at MTS serien var meget god, men i denne prisklassen sikter de mot verdensklassen. For noen så kan det virke som et markedsstunt men det er faktisk slik SVS har operert siden de startet sin bedrift. Kan noe gjøres bedre, så blir det utført, uansett i hvilken "livssyklus" produktet er i. Å si at SVS tok enhver kritikk på alvor er ikke å underdrive.

  Så, SVS kalte inn en av de aller beste høyttalerdesignerne på markedet og han fikk frie tøyler til å gjøre det han ville med MTS høyttalerne. Objektivt og subjektivt. Ingen hos SVS hadde noe som helst innflytelse på hva han hadde å si, positivt eller negativt. All kritikk som ble mottatt fra kunder ble videresendt direkte til vedkomne og ingenting ble overlatt til tilfeldigheter. SVS ville selvsagt fikse på diskantproblemet, men det største målet var å oppgradere selve lydsignaturen til høyttalerserien når de først skulle gjøre endringer. Lyd i verdensklasse var et mål.

  Rapporten var klar: mens kabinettene, avstivninger og elementvalg var fra øverste hylle, var høyttalerens hjerne, dens delefilter, der det var rom for store forbedringer. Hvor store forbedringene ville bli var opp til tiden og ressursene som ble stilt til rådighet – og det er ingen tvil, å utvikle delefilter av ypperste kvalitet har en ekstremt høy pris.  Responsen fra SVS var enkel: ingen begrensinger. Begynn forfra og lag det mest utsøkte og nøyaktige delefilteret som mulig med ingen kostnadsbesparelser. Dette også med tanke på den allerede ekstremt gode basisen av en høyttaler. SVS ville ikke høre om kostnader eller forviklinger – de ville ha et resultat uten noen form for kompromisser etter objektive og subjektive tester.

  Resultatet? En helt ny MTS-01 høyttaleserie er nå klar for levering. Høyttalerne var allerede av meget høy kvalitet, men de er nå så forbedret at SVS faktisk vurderte å kalle høyttalerne MTS-02 (som ble brukt internt i designprosessen). Hva ble oppnådd: bedre frekvensrespons, nevneverdig fremhevet oppløsning, bedre perspektiv, bedre sammenheng, langt bedre dynamikk (spesielt ved høye lydvolum), og ikke minst forbedret diskantbeskyttelse fra delefilteret. SVS endret til og med MCS-01 centeren fra en konvensjonell 2-veis høyttaler til et sofistikert 2.5-veis design som forbedrer "off-axis comb filtering" (oppstår når lyd kommer forskjellig i tid fra to kilder) karakteristikken. Ingenting ble uprøvd fra å ta denne høyttalerserien fra meget god, til verdensklasse.

  Alle MTS-01, MCS-01 og MBS-01 høyttalere sendt fra vårt Europeiske lager i Norge har selvsagt disse nye delefiltrene. Vi har fått signaler fra SVS om at priser vil stige etter hvert da de nye delefiltrene ble langt mer kostbare. Men per dags dato er det ingen planer om prisjusteringer fra L-Sound. Vi lar SVS enkelt ta denne kostnaden selv i denne omgang. Vent – det er mer…

  Vi kommer ikke til å selge disse delefiltrene som "oppgraderinger" til dagens MTS-01 kunder - vi kommer til å gi disse gratis til deg. Om du liker høyttalerne dine akkurat som de er (og alle våre kunder er faktisk meget godt fornøyde), så er dette et valg du selv tar. Hvis du er av den typen som alltid skal ha produkter fra øverste hylle og kun det nyeste er godt nok, så vil vi installere delefiltrene for deg gratis og høyttalerne sendes tilbake til deg på vår regning.

  Dette er absolutt ikke normalt, det er vi klar over. De fleste firmaene ville latt det hele være ”som det er”. Som du vet så er ikke SVS og L-Sound som alle andre firmaer. Konseptet til SVS? Uansett hvor bra de mener deres produkt er, og om det er noen mulighet til forbedring, så utføres det. Enkelt.

  For å takke ja til et slikt enestående tilbud så er det bare å kontakte L-Sound og vi skal hjelpe deg med å koordinere frakt, installere de nye delefiltrene (dessverre så er ikke dette en oppgave vi ønsker å la våre kunder gjøre selv da det er en meget komplisert oppgave), full testing, samt at vi betaler returfrakten tilbake til deg levert på døren. Av det vi vet, så er det ikke noen andre fabrikanter som opererer slikt, men det betyr heller ikke stort; dette er den slags vi gjør når et nylig lansert produkt kan gjøres bedre.

  Om du har hørt den første generasjonen av MTS-01 serien så opplevde du noen meget gode høyttalere som er konkurransedyktig med mange andre kostbare produkter på markedet. Men som våre fans og kritikere i samme grad som L-Sound, så mente vi at høyttaleren hadde større potensial, og det er nettopp det SVS har utført, forbedret et produkt som kunne bli enda bedre. Så snart du hører disse andregenerasjonshøyttalerne vil du være enig at SVS er synonymt til ”så bra som det kan bli”.

  Husk vår prisstrategi der vi rabatterer 5% om du kjøper 2 eller flere SVS produkter på samme bestilling. Kjøper du for eksempel et MTS-01 sett sammen med en subwoofer, vil du oppnå denne rabatten.

  mvh
  L-Sound
  sales@lsound.no

 2. #2
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,410
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Bruker erfaringer MTS serien


 3. #3
  Intermediate HenningHG sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  606
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Imponerende enkelt og greit. Det er det ikke så mange andre som gjør slik.

 4. #4
  Newcomer torhhi sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  242
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Rett og slett imponerende kundebehandling - bravo :-D

 5. #5
  Intermediate dj-vega sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2006
  Poster
  2,008
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Dette er grunnen til at jeg faktisk har lyst å bestille svs all the way neste gang jeg oppgraderer.

 6. #6
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2008
  Poster
  81
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  I følge min bror har Lsound en ypperlig service, noe som setter sine spor som kunde samt ryktet til vennene av kunden

 7. #7
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,410
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Handlet med Jan Ove siden han ble butikkeier og kan vel si at ekstra service er lsound det... :-)

  Og dette med oppgradering er det vel få andre en SVS/lsound som tilbyr på en slik måte ?
  Ser bare at de har tilbudt oppgaderings elementer til tidligere suber...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •