DreamScreen har gleden av å introdusere en ny serie lerret

Pressemelding: Ny serie lerret fra DreamScreen - V2-dreamscreen3-jpg

AutoManual V2:
Dette produktet har fått forbedret kassett med nytt og stilig design. AutoManual lar deg stoppe lerretet hvor du måtte ønske, og trekkes automatisk opp uten at du trenger å være redd for skader på lerretet.

Veil. pris fra 1.999,-

AluMotor V2:
Dette produktet, som første av sitt slag i salg i Norge, kommer med innbygget IR-mottaker og medfølgende fjernkontroll. Medfølgende er også en IR-forlenger som gjør det lett å plassere mottaker på ønsket sted. Lerretet
lar seg også enkelt programmere for multi-fjernkontroller der mulighet for å sette opp funksjoner for ned- og opprulling av lerret sammen med på- og avslåing av projektor enkelt lar seg gjøre.

Veil. pris fra 3.499,-

Tab-Tension V2:
Dette produktet kommer med forbedret lerretsmateriale samt bredere maskering enn forrige modell. Maskeringen er nå hele 10cm på hver side og under. Toppmaskeringen er som tidligere, 60cm. Tab-tension V2 er DreamScreens toppmodell innen motoriserte lerret, med egen strammemekanisme som sikrer en ekstremt plan overflate.

Veil. pris fra 7.499,-

WideFrame V2
Våre nye WideFrame V2 lerret har fått nytt, oppgradert lerretsmateriale som resten av serien, og leveres nå også i BrightWhite utførelse for oppsett med god lyskontroll. WideFrame leveres med en eksklusiv 80 mm bred vinklet velurdekket alumiumsramme med meget høy kvalitet og ytelse.

Veil. pris fra 2.999,-

Besøk oss på DreamScreen!