Fem EISA-priser til Sony

EISA anerkjenner Sonys treffsikre design med hele fem utmerkelser

European Imaging and Sound Association (EISA) har valgt Sony Europe som vinner av den prestisjetunge EISA-prisen i hele fem produktkategorier. Prisene gjenspeiler et mangfold av digitale designkonsepter fra produktdesign til internettbaserte streaming-konsepter.

Forbrukernes måte å nyttegjøre mediene på forandrer seg svært raskt. Om ikke lenge vil forbrukere som kun bruker sitt TV-apparat til å se fjernsyn være en utryddingstruet art. Mulighetene som åpner seg for teknisk interesserte forbrukere til å nyttegjøre sofistikerte nettverk for å fange, lagre og spille av bilder eller film fra digitale medier er det som kjennetegner Sonys prisvinnende produkter.

Sony har vunnet EISA-priser for følgende produkter for 2006-2007:

· Sony LocationFree TV - LF-PK1

Sony LocationFree TV gir brukeren mulighet til å hente opp kanaler fra sin egen TV og se disse på sin PC eller PSP via internett verden over. Dette gjør at du kan se norske nyheter på din PC når du er på reise i Japan, eller få med deg siste serierunde i tippeligaen på din PSP fra hotellbalkongen på Miami Beach.

· Sonys projektor VPL-VW100

Projektor i særklasse som gir relevans til begrepet hjemmekino. Ønsker du et stort, knivskarpt bilde er det få konkurrenter som kan matche Sony VPL-VW100.

· Sony Bravia LCD-TV - KDL-32V2000

EISA bekrefter det forbrukerne har visst lenge – at Sony Bravia LCD-TV er det beste man får på markedet. Verdens mestselgende LCD-produsent har fått en prisvinner – Sony Bravia 32 tommer V-serie.

· Sony HDV Camcorder - HDR-HC3

Verdens minste Høydefinisjonskamera har fått en voldsomt positiv mottakelse i markedet. Skarpere bilder fra et håndholdt forbrukerkamera finnes ikke – spill de av på din nye HD-klare TV.

· Sony Alpha Digital Speilrefleks – DSLR-A100

Sonys nye storsatsing, det digitale speilreflekskameraet Sony Alpha, er snart i butikkene. Med EISA-pris og strålende mottakelse i pressen er det mye som tyder på at Sony Alpha 100 vil by på store foto-opplevelser.

“Den nye mediehverdagen er særdeles spennende, med teknologi som kan gi forbrukerne en enorm frihet. Fra starten av, med Walkman og Playstation, har Sony rendyrket en pionerånd som viser seg i designet og utviklingen av nye Sony-produkter. Det er særdeles hyggelig at Sony vinner så mange som fem EISA-priser på så vidt forskjellige produktgrupper”, forteller salgsdirektør i Sony Norge, Thomas Hanche-Olsen.

Som ved tidligere utdelinger av EISA-prisene, ble vinnerne presentert etter en omfattende vurdering og diskusjoner i nedsatte ekspertgrupper. ”Vi i Sony er godt kjent med den grundige evalueringen som ligger til grunn for utmerkelsene, med ekspertgrupper bestående av journalister og teknologilærde. Sony er svært stolte av å motta disse fem utmerkelsene, og vil bruke de til å stimulere fortsatt utvikling av produkter som skal glede forbrukere over hele Europa”, forklarer Thomas Hanche-Olsen.

Prisutdelingen av EISA Awards 2006 vil finne sted 1.september 2006.

Ønsker du ytterligere informasjon, kontakt:Thomas Hanche-Olsen

Salgsdirektør, Sony Norge

Tlf: 22 81 28 00Ailin Andersen

Markedskoordinator, Sony Norge

Tlf: 22 81 28 00

Mail: Ailin.A.Andersen@sony.no

Ta gjerne kontakt med Sony Pressetjeneste på sony@slaeger.com om det skulle være behov for hjelp av noe slag. Vi er alltid tilgjengelige.