Heisann.

Siden dette er en svært lite besøk del av Avforum.no så er det vel små sjanser for at det bir noen respons her, men jeg prøver alikevel.

Vi er en liten, men svært hyggelig audioklubb som kaller seg Skedsmo Audio. Vi har stort sett holdt på med 2 kanals oppsett, men flere av oss nå har gått over til setereo kombinert med kino. Avforum er jo plassen å skrive om man trenger hjelp og råd til kino. Vi holder aktiviteten gående med treff, der vi besøker hverandre i små og større grupper, men er ofte på besøk til hverandre utenom de offisielle treffene. Er greit å ikke plage samboere altfor mye med lyd og bilde snakk..

Vi starta klubbe for 5 år siden, og har tatt inn flere medlemmer etterhvert. Noen har kommet og noen har gått. Stammen i klubben er på 6-7 personer.

Om noen kunne tenke seg å møte flere lyd og bilde interesserte, få besøk og dra på besøk og ha noe litt mer sosialt rundt klubben så er det bare å ta kontakt. Vi har plass til flere.

Vi er mye mer opptatt av musikk og av det sosiale rundt dette med lyd og bilde, enn det å ha det rett utstyret og av lydkvalitet. I gruppen så har vi anlegg fra kroner 15000kr og opp i en god del mere.

Om dette kunne vere noe for dere, så håper jeg vi hører fra dere.

Mvh Peter Gray