Problemer med opplasting av Bilder

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Intermediate Michael1 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    830
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med opplasting av Bilder

    Innimellom prøver jeg å laste nye Fotos / Bilder opp ..

    Bilder/Fotos er mellom 1,2MB og 2,6MB stor ... Maks er jo 3MB

    Så hvorfor går det ikke , gikk jo før ... Noen som har svar på dette ??

  2. #2
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er du sikker på at bildene dine er under 3Mb ?

  3. #3
    Intermediate Michael1 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    830
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av asvaberg
    Er du sikker på at bildene dine er under 3Mb ?


    Ja jeg er 100% sikker at det er under 3MB. All info kommer opp når du klikker på bilde eller går med markøren over bilde ....

    Så derfor jeg kan ikke forstår hvorfor jeg ikke klarer å laste bildene opp. Det er samme kamera jeg brukte på alle andre bildene som jeg fikk lastet opp før på siden ...

  4. #4
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Jeg tror det er slik at bildene ikke må være over 3MB totalt når du laster opp, så prøv å laste opp ett og ett bilde...

  5. #5
    Intermediate Michael1 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    830
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Jeg tror det er slik at bildene ikke må være over 3MB totalt når du laster opp, så prøv å laste opp ett og ett bilde...

    Har prøvd å laste 1 og 1 bilde opp men det går ikke. Det er JEPG bilder den største ligg på 2,6 den laveste rundt på 1,2mb...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    *bump*

    Sliter med akkurat samme problemet atm.

    Fikk lastet opp et bilde for et par dager siden, prøvde igjen igår og idag, men da gikk det ikke. Jeg får opp den opplastngsbaren, og den laster opp og forteller at den er ferdig, men bilder kommer ikke opp på minHiFi.

  7. #7
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har stadige problemer med opplasting av bilder, både flere og enkeltvis, uavhengig av størrelse. Dette er fryktelig irriterende. Det gjelder både galleriet og torget, og uavhengig av webbrowser.

    Opera gir følgende feilmelding:

    "Connection closed by remote server

    You tried to access the address http://avforum.no/gallery/upload.php, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page."

    Feilmelding fra Google Chrome:

    "This webpage is not available
    The webpage at http://avforum.no/gallery/upload.php might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error."

    MSIEs feilmelding er like informativ som de jeg fikk fra Macintosh den gangen jeg brukte slikt utstyr:

    "Internet Explorer cannot display the webpage"


    Så feilen ligger sannsynligvis ikke på brukersiden...

  8. #8
    Expert Hellnoob sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    5,851
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå får jeg til å lastet opp småbilder til AVtorget, men halvseriøse JPGs på 4-500KB er fortsatt umulig å laste opp til galleriet.

    Er dette min feil, eller er det noen som føler ansvar for dette?

  9. #9
    Active bircoff sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    373
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har forsøkt å laste opp bilder jeg har strippet ned til et bare minimum (mellom 80 - 122kb), men opplastingen fryser rimelig.

  10. #10
    Intermediate sirant sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    2,761
    Takk & like
    Nevnt
    4 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har vært sånn ca ett år her. både bilder og "go advanced" på redigering av poster. funkerer til slutt bare jeg prøver lenge nok.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •