Skurring i høytalerne etter tilkobling av sub

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer JølleAudio sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Skurring i høytalerne etter tilkobling av sub

    Heisann!

    Jeg har i lengre tid hatt et stereo 2.0 system, men har nå investert i en subwoofer (XTZ W12S) og ting er ikke lenger sånn det skal være. Jeg har følgende utstyr:
    - NAD 317 stereo forsterker
    - JBL E-80 høytalere
    - XTZ W12S sub
    - Proson CrystalSmoke subkabel
    - Eaglecable y-ledd (2 hann - 1 hunn)
    - Xindak Sc-01 høytalerkabler

    Jeg har koblet y-leddene til main-in og pre-out på forsterkeren og kjørt den doble subkabelen inn i "hunnene" og i subben. Når jeg skrur på forsterkeren kommer det en skikkelig stygg skurring i høytalerne (ikke subben). Den er relativt høy og uavhengig av hva jeg gjør med volumet. Det er heller ikke av betydning om subben står på eller ei, men skurringa forsvinner hvis jeg drar ut stikkontakten til subben eller fjerner main-in kablene.

    Har lest i andre "skurre-tråder" at kabeltv'n eller jording kan være problemet, men overspenningsvernet mitt sier at jordinga er OK og problemet er der uansett om jeg frakobler tven helt eller ei.

    Noen som har noen "forslag i budsjettklassen" til hvordan dette problemet kan løses, eventuelt andre oppkoblingsmåter som forhindrer at jeg må sende signaler fra subben til forsterkeren?

    Hjelp tas i mot med stor takk!

  2. #2
    Newcomer JølleAudio sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    :sad:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •