Opplasting av bilder?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Opplasting av bilder?

    Lurte på hvorfor jeg ikke får lasta opp noen bilder av stereoen min?
    Noen som vet? Sender ikke over 3mb av gangen heller.. får bare beskjed om at den ikke finner server?

  2. #2
    Intermediate Globe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1,358
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Øistein83
    Lurte på hvorfor jeg ikke får lasta opp noen bilder av stereoen min?
    Noen som vet? Sender ikke over 3mb av gangen heller.. får bare beskjed om at den ikke finner server?

    Har du forsøkt å sende ett og ett bilde?
    Jeg har også opplevd noen problemer med dette, men da når jeg forsøker å laste flere bilder samtidig.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, føler jeg har prøvd alt nå(i flere dager)
    Får bare beskjed om at siden ikke kan vises...men den file uploaden stopper ikke..!?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    INGEN som vet!?!?!

  5. #5
    Active Bj-h sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    369
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så, du kjører Windows antar jeg?
    Som Microsoft Windows eier, bør du lære deg å ta god tid på å feilsøke.:-D

    Uansett - prøv å last ned Opera eller Firefox. Evt. restette alle instillinger i IE?

  6. #6
    Intermediate kas sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Øistein83
    Lurte på hvorfor jeg ikke får lasta opp noen bilder av stereoen min?
    Noen som vet? Sender ikke over 3mb av gangen heller.. får bare beskjed om at den ikke finner server?
    Hvilken nettleser bruker du? Jeg bruker Firefox og får ikke lastet opp bilder til minhjemmekino. Men når jeg bruker MS internet explorer så funker det kjempe fint.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Takker for svar men

    Bruker explorer jeg.. men finner ikke ut av problemet! Det samme skjer om jeg feks prøver å laste opp bilder til fremkalling(elkjøp) Ingenting skjer!

  8. #8
    Tidligere Admin mag sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    947
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Øistein83
    Bruker explorer jeg.. men finner ikke ut av problemet! Det samme skjer om jeg feks prøver å laste opp bilder til fremkalling(elkjøp) Ingenting skjer!
    Slett alle informasjonskapsler (cookies) og midlertidige filer. Dette kan gjøres via Verktøy -> Alternativer for Internett. Hvis IE har fått det for seg at siden ikke eksisterer skal dette gjøre at den forsøker på nytt.

    Hvis dette ikke hjelper har jeg to forslag:

    1) Du kan laste ned Firefox eller Opera. Internet Explorer kan noen ganger få det for seg at sider ikke eksisterer.

    2) Oppgrader til IE7. Det virker som om IE7 ikke har så tungt for det som gamle IE6. Kjører du allerede IE7, se forslag 1 :-)

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar... har nå funnet ut at jeg må stille inn modem/router skikkelig, er visst noe feil så de samarbeider ikke ordentlig:roll: Håper det ordner seg da!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •