Popcorn Hour c200 - Side 9

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 9 av 24 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... SisteSiste
Viser resultater 161 til 180 av 462
  1. #161
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Bildekvalitetsmessig kjører jeg bare signalet inn på Pioneer plasmaen min inntil videre, og der seg jeg ingenting negativt, ser faktisk overraskende bra ut.
    Siden det var såpass overraskende - hva slags negative effekter du hadde fryktet ved å kjøre gjennom denne boksen?

    Ellers spennende å se hvordan ting fungerer med den nyeste firmwaren!

  2. #162
    Intermediate spoonfeedme sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,244
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det noen som har testet de analoge utgangene på disse boksene? Er det helt krise eller? Jeg skal bruke en slik boks på et stereo-oppsett også regner jeg med.

  3. #163
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...bakgrunnet for at jeg var overrasket er rett og slett at jeg har lest av den bl.a. ikke klarte å outputte 24FPS uten å hakke, og det så jo vitterlig ut som den gjorde nettopp det med glans på Casino Royale i det minste... Nå skal jeg få testet den litt mer snart...

  4. #164
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    ...bakgrunnet for at jeg var overrasket er rett og slett at jeg har lest av den bl.a. ikke klarte å outputte 24FPS uten å hakke, og det så jo vitterlig ut som den gjorde nettopp det med glans på Casino Royale i det minste... Nå skal jeg få testet den litt mer snart...
    Ikke klare 24 pfs? Det er det frekkeste jeg har hørt ;-)

    Jeg tar det for gitt at C-200 ikke står noe tilbake for A-110, og denne svelger unna hva det måtte være av HD-materiale (så lenge det er riktig muxet).

  5. #165
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette med framesync ble fikset i firmware-releasen som kom 2. oktober. Dvs at den har fått dette nå nylig.

    Fra changelog
    " - Enable framerate sync for BD and DVD"

    Dvs at den er ett steg nærmere brukbar. Hvis den nå bare blir 100% pålitelig i avspilling av BD og DVD .iso, samt at SMB og gigabit begynner å funke optimalt så blir dette bra (Eller har dette blitt fikset?)

    Edit:
    Ikke helt perfekt framesync enda visst. Kjører visst flatt 24hz i følge forumene.
    23.97/29.97 fps playback - auto or not, I don't really care right now, I just want to be able to play 99% of my content without framedrops ("24hz") or pulldown (50/60hz).

  6. #166
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Jaja, so much for brukervennlig... Jeg har nå prøvd å installere dette såkalte NMT-opplegget... Det funket ikke å bruke den disken jeg allerede har gjort klar med Blu-ray-images, da den måtte formatere en ny... Greit nok, satt inn en ny harddisk og kjørte opplegget. Dernest dro jeg ut harddisken i den tro jeg skulle få kopiert over filene fra den gamle disken via PCen. Neida, disken blir ikke funnet da den er formatert på et snodig vis Windows7 ikke forstår. Jeg må derfor slette en av fire partisjoner som er laget, den største av de, og sette opp en vanlig NTFS-partisjon.

    Overfører dernest filer... Alt ser ut til å funke, men når jeg prøver å starte en av de NMT-programmene, i håp om at det kan gi meg litt hyggeligere menyer og slikt, står det bare "starting", skjer ingenting...

    Hmm, min første "Apple Feeling" er nå visket bort som dugg for solen... Anyone?

  7. #167
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm.... bør kanskje ikke ta det for gitt at den fungerer bedre enn A-110 likevel... Det er klart, noen barnesykdommer må på regnes. Det hadde vel A-100/110 i starten også...

  8. #168
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    Jaja, so much for brukervennlig... Jeg har nå prøvd å installere dette såkalte NMT-opplegget... Det funket ikke å bruke den disken jeg allerede har gjort klar med Blu-ray-images, da den måtte formatere en ny... Greit nok, satt inn en ny harddisk og kjørte opplegget. Dernest dro jeg ut harddisken i den tro jeg skulle få kopiert over filene fra den gamle disken via PCen. Neida, disken blir ikke funnet da den er formatert på et snodig vis Windows7 ikke forstår. Jeg må derfor slette en av fire partisjoner som er laget, den største av de, og sette opp en vanlig NTFS-partisjon.

    Overfører dernest filer... Alt ser ut til å funke, men når jeg prøver å starte en av de NMT-programmene, i håp om at det kan gi meg litt hyggeligere menyer og slikt, står det bare "starting", skjer ingenting...

    Hmm, min første "Apple Feeling" er nå visket bort som dugg for solen... Anyone?
    At du ikke bare kan dra HD fram og tilbake mellom to såpass forskjellige systemer er kanskje ikke så rart. Anbefaler å bruke en ekstern (USB) HD til den bruken du skisserer (men den tanken har muligens slått deg nå).

    Skulle gjerne ha hjulpet deg med Apple-GUIet, men jeg har bare gode, gamle A-110 med C-64-grensesnitt...

  9. #169
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Joa, kunne sikkert brukt en ekstern disk, det blir det vel uansett til senere når de 1,5 TBene internt er "oppspist"...

    Når det gjelder manglende 24FPS-støtte tipper jeg for min del at HD3000 med VXP videochip klarer å rydde opp i det frem til firmware-oppdatering er klart... Er uansett en uting av den ikke forstår 23,796, da får en ujevne panoreringer og små-"nikker" enten en vil eller ikke... Det er uansett en liten fix å få ordnet opp i, så det antar jeg de får orden på i løpet av relativt kort tid...

  10. #170
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Regner vel med at den bruker en eller annen form for Linux-filsystem sånn optimalt sett, dvs EXT3 eller lignende.

    NTFS er det verste du kan formatere disken med til dette formålet vanligvis. Det er i all hovedsak kun kompatibelt med Windows, selv om det finnes noe lesestøtte, samt ikke-anbefalt skrivestøtte i Linux-baserte maskiner også.

    Må du ha Windows, Linux og MAC-støtte er FAT32 vanligvis det eneste valget (USB-harddisker bruker vanligvis dette filsystemet), men dette er et elendig filsystem med en masse begrensninger til vårt formål.

  11. #171
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg overfører stort sett det jeg skal av filer (og det er ikke mange) via nettverket til min Popcorn Hour-boks. Men så vidt jeg husker formatterte jeg en USB-disk med NTFS og spilte av HD-materiale med PCH'en uten problemer.

  12. #172
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Jaja, måtte jo være noe... Får spilt av alle filmer, men lyden hakker på noen av dem, bl.a. Indiana Jones 4 og Star Trek... Begge bruker vel Dolby TruHD tror jeg. DTS MA ser ut til å funke, men ser at det noen ganger "knitrer" litt der også...

    Huff, så vanskelig det skal være da??!! Av positive sider kan jeg jo si at de rippede Blu-ray-filmene loader kjapt, og at det bildemessig ser bra ut. Ser ikke noe rent praktisk til problemet knyttet til 24FPS som det har blitt nevnt noe rundt her...

    Har for øvrig testet det meste mht lydoverføring, fra PCM til "RAW", og ingenting ser ut til å "do the trick"...

    Synd at disse produktene skal være såpass halvferdige før de treffer markedet, men er jo også mulig jeg gjør noe feil da...... I det minste funker en del filmer, og av de filmklippene jeg har tatt ut fra ymse Blu-ray-filmer (referanseklipp) funker det meste, med da unntak av Indiana Jones 4 og et par til.......

    Hvis noen har noen gode tips er jeg open ears!

  13. #173
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette med lyd er visst veldig problematisk på c200 per i dag.

    Det står masse om dette på forumet:
    Networked Media Tank

  14. #174
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Det er altså kun Dolby TruHD-titler som hakker, alle titler med DTS MA funker som de skal... De som hakker er så langt Star Trek, Transformers, Max Manus og Indiana Jones. Dessverre "Blockbustere" alle sammen, så det er jo kjipt at de ikke funker da selvsagt. Heller ikke klipp med Dolby TruHD funker...

    Leste på Networket Media Tank-forumet at noen trodde hakkingen hadde med ekstramaterialet å gjøre, med foreløpig ser jo teorien om at det er Dolby TruHD som forårsaker issuet ut til å stemme... Poenget er jo imidlertid at lyden faktisk funker, problemet er at den detter ut, og dermed gjør at også videoen detter ut...

    ...vanlig Dolby Digital funker imidlertid som en drøm da, og som nevnt gjør også DTS MA...

    Snodige greier!

  15. #175
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...drit - teori i dass... Kung Fu Panda funker jo som en drøm - og den har også Dolby TruHD... HMMMMMM... Kanskje det har noe med ekstramaterialet allikevel? Uansett vil en vel anta at dette er noe som vil korrigeres med ny firmware, men må jo si at boksen foreløpig har sine sider......

  16. #176
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,384
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da skal jeg vente litt med bestilling av boxen ser jeg. Til og med A-110 kjører Star trek med dolby true hd helt smertefritt. :-D

  17. #177
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    @lygren: Gjelder disse problemene med C-200 kun BD ISO-filer eller .ts/.m2ts-filer også?

  18. #178
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Samme problemer med .ts/m2ts-filene jeg har rippet fra Blu-ray-platene, så teorien om ekstramateriale henger jo sånn sett i en tynn tråd... Har nok noe å gjøre med Dolby-lyden da, men rart at lyden funker på noen filmer og ikke gjør det på andre...

  19. #179
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,742
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    Da skal jeg vente litt med bestilling av boxen ser jeg. Til og med A-110 kjører Star trek med dolby true hd helt smertefritt. :-D
    ...men A-110en funker vel ikke med BD-isoer (menyer og slikt)? Du snakker her om rips du har foretatt deg av Blu-ray i .ts-format, ikke sant? Ikke det at BD-isoer nødvendigvis funker spesielt bra på 200en heller da......

  20. #180
    Guru RuneW sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Sted
    Sarpsborg
    Poster
    11,031
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av lygren
    ...men A-110en funker vel ikke med BD-isoer (menyer og slikt)? Du snakker her om rips du har foretatt deg av Blu-ray i .ts-format, ikke sant? Ikke det at BD-isoer nødvendigvis funker spesielt bra på 200en heller da......
    Nei det blir jo litt sånn at hvis ikke den biten funker så er det langt mindre grunn til å oppgradere. Ja, egentlig ingen grunn til å oppgradere hvis den heller ikke takler .ts-filer...

    Men det kan jo være noe helt spesielt med ditt oppsett. Receiver, rippemetode etc.

Side 9 av 24 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •